Наско Сираков заяви, че вратата за Станимир Стоилов винаги ще

...
Наско Сираков заяви, че вратата за Станимир Стоилов винаги ще
Коментари Харесай

Сираков покани Мъри да води следващата тренировка на Левски

Наско Сираков съобщи, че вратата за Станимир Стоилов постоянно ще е отворена, в случай че той пожелае да се завърне в Левски. Мажоритарният притежател на " сините " предложения Мъри още на следващия ден да води тренировката на отбора.

" Треньорът Станимир Стоилоив безусловно ненадейно напусна преди най-важната фаза в сезона и мача ни с ЦСКА, с него напуснаха целият му екип и терньора на дестко-юношеската школа в клуба. И в най-лошите ми мисли не съм си представял, че това може да е се случи. Това обаче е реалност. Ние допустимо най-бързо би трябвало да излезем от тази обстановка и да се готвим за мача в понеделник. До края на сезона треньор ще е Елин Топузаков. Последно извиках мъри в понеделник и говорихме над един час. Предложих му това което го вълнува, че в Управителния съвет ще вкараме човек от почитателите, последователите. Казах му, че човек от сдружението, който той обича ще влезе в Управителния съвет. Направих компромис, че ще оставя Иво Ивков в клуба като началник на правния отдел. Единственото ми изискване беше той да остане като треньор, той отхвърли ", разкри притежателят на " сините "

" Ако Мъри желае да се върне, вратата за него постоянно ще е отворена, в случай че желае още на следващия ден да пристигна да води тренировката, няма проблеми. Няма едно решение което да са взели с Ивков, което ние да сме бламирали. Каквото са поискали това са създали. Изпълнителният шеф е направил неща, които не е съветвал с мен ", показа още Сираков.

" Винаги съм имал поради да кажа какъв брой мощно и съществено заставам зад него и в никакъв случай няма да ми мине през главата аз да освободя Станимир Стоилов, даже след 11 мача с неприятни резултати “, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР