Нашумялата в последно време кандидат-купувачка на електроразпределителното дружество ЧЕЗ Гинка

...
Нашумялата в последно време кандидат-купувачка на електроразпределителното дружество ЧЕЗ Гинка
Коментари Харесай

Гинчето от Пазарджик с чанти за 200 бона

Нашумялата напоследък кандидат-купувачка на електроразпределителното сдружение ЧЕЗ Гинка Върбакова съумя да шашне депутатите от Народното събрание освен с огромната си уста, само че и с елегантната си визия.

На чуването в Народното събрание пред комисията по енергетика 43-годишната бизнес дама се яви с шикозна рокля и чанта от последната сбирка на „ Прада “. Часове по-късно Гинка се сщрена с депутати от ГЕРБ, пременена в различен баровски тоалет по последна френска мода.

Нейни сътрудници от сектора разкриват пред „ Таблоид “, че огромната й пристрастеност са чантите от последните фешън сбирки на „ Луи Вюитон “, „ Ерме “, „ Прада “ и „ Гучи “ за най-малко 200 хиляди лв..

„ Поне три пъти в годината Гинка отпрашва за Париж или Милано, с цел да добави сбирката си от чанти. Тя е от дребното българки, които имат дамски чанти от извънредната сбирка на „ Луи Вюитон “ от крокодилска кожа “, споделят осведомени. Визираните модели стартират от 10 000 евро и доближават до галактическите 20 бона в европейска валута.

Гинка се преобличала по няколко пъти дневно, а за изящният й жанр й помагал гей-стилист от Пловдив.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР