Нашето поколение знаеше, че нищо не знае, докато сега младите

...
Нашето поколение знаеше, че нищо не знае, докато сега младите
Коментари Харесай

Васил Найденов изригна: Няколко хора оцеляхме въпреки...

Нашето потомство знаеше, че нищо не знае, до момента в който в този момент младите си мислят, че знаят всичко. Обикновения човек се колебае. Това сподели легендата на естрадата Васил Найденов в ефира на Българска национална телевизия. " Щом Национална агенция за приходите единствено мен ме ревизират, значи, че работя доста ", пошегува се той.

" Не мога да схвана за какво при нас въртят най-вече американска музика. Жалкото е, че това се случва. Има смисъл нашият артикул да бъде излъчен. Изпълнителят прикани да се поддържат надарените български реализатори. Драгият фен и слушател би трябвало да има избор “, счита Найденов.

Легендарният реализатор, устоял на теста на времето, признава, че в случай че не е бил интернет, всички те щяха да са професионално мъртви. „ 2/3 от моите песни се пеят вечер. Имах шанса да работя с най-хубавите. Това е огромен късмет, а може и да са видели гений в мен “, призна той.

" Оцеляхме няколко хора след интервала на нахлуване на другата музика, при която най-важното са оскъдните облекла и пъстрите коси. Жалко е, че приказваме за оцеляване. Даже добре, че е интернет, с цел да останат тези наши песни слушани и дне " с, разяснява още великият музикант.

На въпрос на какво се какво се дължи славата, Васил Найденов съобщи: „ Ти би трябвало да си техният човек. Не е значимо единствено сцената да те демонстрира, публиката ти научава и кътните зъби. Трябва да казваш истината на хората, а аз в никакъв случай не съм ги лъгал. Дистанцията с публиката би трябвало да бъде скъсена “.

Той пожела на хората да са здрави.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР