Нашенци масово горят с шофьорските си книжки в Румъния заради

...
Нашенци масово горят с шофьорските си книжки в Румъния заради
Коментари Харесай

344 нашенци са останали без книжки в Румъния

Нашенци всеобщо горят с шофьорските си книжки в Румъния поради дребни нарушавания като погрешно изпреварване. Заради направени нарушавания на закона за придвижване през последната година и половина 344 нашенци са останали без книжки, като на някои от тях връщането на документите им лишава над година, написа "Монитор ". В северната ни съседка за всяко пътно нарушаване на закона може да бъде взето свидетелството за правоуправление на водача, сигнализират от Министерството на външните работи (МВнР).
Например прекосяване на червен сигнал на светофара, непозволено изпреварване, лишаване на преимущество, както и секване на непрекъсната осова линия или превишена скорост са задоволително съображение на управляващите да лишават брошура. Нови санкции за водачите плануват и гръцките управляващи. Забраната е да се кара с джапанки. Промяната планува 50 евро санкция и лишаване на бумаги за един месец. Причината за условието да не се кара с чехли и всевъзможен тип отворени обувки е рискът водачът да не може да реагира при потребност от бърза маневра.
Затвор грози родните водачи, в случай че карат с висока скорост в градовете, разрешат си да водят МПС-то си без нужната категория или имат над 2 промила алкохол. В зандана ще отиде всеки, които надвиши скоростта в обитаемо място с над 70 км/ч, в случай че в зона със забавено придвижване, превишението е с над 50 км/ч, както и в зона 30 при превишаване с над 60 км/ч. На топло ще бъдат и водачите, които не помнят да включат светлините в нощта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР