43 неправоспособни водачи са установени по време на проверки в

...
43 неправоспособни водачи са установени по време на проверки в
Коментари Харесай

Само за месец: 43 шофьори без книжка са заловени в Шуменско

43 неправоспособни водачи са открити по време на инспекции в региона през месец април. Установени са 5075 нарушавания, като най-вече са за превишения на скоростта- 1578 .

За погрешно прекъсване и придвижване са глобени 510 водачи . През април са открити 23 водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол и 8 след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози.

182 са глобени за шофиране без подложен защитен колан или каска . Зад кормилото на механически неизправно моторно транспортно средство са били 189 водачи , а с нередовни пътни документи са били 363 . По време на инспекциите контролните органи са открили, че без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ са били 50 водачи . Временно са отнети всидетелствата на 48 водачи през април, а от придвижване са спрени 30 пътни транспортни средства. Прекратена е регистрацията на 49 моторни транспортни средства.

Регистрирани са 58 пътнотранспортни катастрофи , седем от които са тежки с деветима ранени участници в пътното придвижване. Загинали през април в катастрофи няма.

РЗИ-Шумен с значима самодейност на 19 май

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР