Наше момиче ще атакува Гинес“ за прекарал най-много време на

...
Наше момиче ще атакува Гинес“ за прекарал най-много време на
Коментари Харесай

Българка атакува „Гинес“ с месец в Долината на смъртта (СНИМКА)

Наше момиче ще нападна „ Гинес “ за прекарал най-вече време на рекордно високи температури. Силвия Манолева от четири години живее в Съединени американски щати и взема решение да се хвърли в съществено предизвикателство – да преживее цялостен месец на 55-градусова горещина в пустинята Мохаве край Лас Вегас. Силвия, която е на 27 години, няма да е сама, а с още няколко другари. Единственото, което запалянковците ще вземат със себе си в караваната, която ще наемат, е вода, слънцезащитни кремове и лосиони, наложителната аптечка и храна, написа България Днес.

„ Няма да използваме вентилатори, няма да имаме и климатик. Там се намира най-горещата точка на континента, известна като Долината на гибелта “, споделя хубавицата. С приятелите си ще обиколят и запуснати градове, които поради пустинята са съвсем погълнати от пясъка.

Когато отишла в Съединени американски щати, Силвия дълго време работила в казино в Лас Вегас, само че най-после й омръзнало, а и съумява да събере сериозна сума спестявания. Затова и взема решение да си провежда „ рискова отмора “ за месец дружно с приятелите си Линда, Майкъл, Торънс и Шерън.

Българка нападна " Гинес " с месец в Долината на гибелта (СНИМКА)

„ Ще изпратим местоположението, на което се намираме, на околните си. Не желаеме да сме безразсъдни, както биха решили някои хора – сходно прекарване в модерния свят няма по какъв начин да се случи “, искрено е младото момиче.

Силвия, която е от Велико Търново, разкрива, че и в България не избира различен тип отмора с изключение на на къмпинг или палатки на Иракли.

„ Но в пустинята сигурно ще имаме сериозни моменти! През лятото температурата надвишава 55 градуса, макар че има и разнообразна растителност “, споделя Силвия.

Целта на младото момиче и приятелите й е да влязат в върховете на „ Гинес “ за най-дълъг престой в Мохаве, като приключението ще стартират точно на старта на астрономическото лято – 21 юни.

Още от Любопитно


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР