Народният представител от Възраждане Петър Петров взе участие в официална

...
Народният представител от Възраждане Петър Петров взе участие в официална
Коментари Харесай

Петър Петров от „Възраждане“ настоява пред МРРБ за спешни действия по важни инфраструктурни проекти

Народният представител от " Възраждане " Петър Петров взе присъединяване в публична работна среща, проведена от Областната администрация в Монтана с министъра на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков. В нея участваха и кметове на общини в региона и народни представители, оповестиха от пресцентъра на партията.

На срещата бяха обсъждани дейностите от страна на министерството и Агенция пътна инфраструктура /АПИ/ във връзка с настоящия градеж на автомагистралата от Видин до Монтана, за построяването на скоростен път сред Монтана и Враца, както и за плановата документи за бъдещия тунел през Петрохан, който да свързва посредством скоростно трасе град Монтана със столицата.

Народният представител Петър Петров сложи въпроса за незабавната нужда от укрепването на свлачището, засегнало напълно дълъг сектор от едното платно на републиканския път сред Монтана и Вършец в региона след разклона за град Враца. От страна на министъра и ръководителя на УС на АПИ Асен Йорданов, който също участваше, бе стихотворец ангажимент за незабавно осъществяване на укрепителни работи и ремонт на този пътен сектор за прекъсване на свлачищните процеси.

Петър Петров уведоми министъра и че е внесъл в Министерство на регионалното развитие сигнал за инспекция на положението на материалната база и употребата на хидровъзел Среченска бара по искане на локалната конструкция на " Възраждане " в Берковица. По отношение на това е очакван отговор от министъра по време на идващия парламентарен надзор.

Участниците в работната среща през днешния ден насрочиха и нова отчетна среща на 11 март. Тя ще се организира още веднъж в Областната администрация, с цел да се показа доклад за свършеното по по този начин поставените през днешния ден проблеми в област Монтана. От страна на „ Възраждане “ бе доказано наличие на нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР