Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и

...
Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и
Коментари Харесай

„Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори

Водач в нея още веднъж е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „ Възраждане “ Цончо Ганев

„ Възраждане “ записва през днешния ден листа от 17 претенденти за народни представители от 2 МИР - Бургас за идните парламентарни избори. Документите бяха импортирани в РИК от Борис Аладжов, Звезделина Каравелова, Александър Койчев и Виктория Върбанова. „ Възраждане “ демонстрира последователност и резервира в съществена степен претендентите си от предходните избори. 

„ Възраждане излиза за победа на всички избори и тези не вършат изключение. С годините показахме поредност в дейностите и политиките си; доказахме, че ние сме единствените, които пазят националния интерес и не отстъпваме от позициите си “, разяснява вторият в листата Борис Аладжов. 

Водач в нея още веднъж е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „ Възраждане “ Цончо Ганев. Втори е националният представител и ръководител на " Възраждане " Бургас Борис Аладжов. На трето място е ръководителят на структурата в Несебър Звезделина Каравелова, четвърти – заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Александър Койчев. В листата има представители на 10 от 11-те общини в региона, където „ Възраждане “ има структури. В нея има икономисти, правист, педагози и представители на частния бизнес. 

Очакваме да повишим резултата си от предходните избори, показаха претендентите на „ Възраждане “ и приканиха хората да гласоподават на идния избор за единствените политици, които не влизат в срамни обединения и не предават националните ни ползи. 


Пълната листа на „ Възраждане “:
1.    Цончо Ганев – основател и заместник-председател на „ Възраждане “. Завършил е стопанската академия „ Димитър Апостолов Ценов “ – Свищов със компетентност „ Икономика на търговията “. Кариерният му път минава от бизнесмен в областта на туризма, през мениджърски позиции в интернационалните компании. Заместник-председател на 47-то, 48-то и 49-то Народно заседание. 
2.    Борис Аладжов – магистър по „ Мениджмънт на бизнес организациите “ от стопанска академия „ Димитър Апостолов Ценов “ - Свищов. Притежава професионален опит като експерт „ Развитие на пазари “ в една от най-големите интернационалните компании, разрастваща активност в региона на бързооборотните артикули. Експерт в региона маркетинга, финансите и ръководството. Народен представител в 48-то и 49-то Народно заседание. Председател на структурата на „ Възраждане “ Бургас. 
3.    Звезделина Каравелова – развива частен бизнес в областта на ресторантьорството и туризма. Председател е на структурата на „ Възраждане “ Несебър.
4.    Александър Койчев – приключил е Икономически университет – Варна. Работи като експерт „ Развитие на пазари “ в една от най-големите интернационалните компании. Експерт в региона на маркетинга, финансите и ръководството. Секретар на структурата на „ Възраждане “ Бургас. Заместник-председател на Общински съвет – Бургас, член на непрекъснатите комисии по бюджет и финанси, по стопанска система и капиталови политики и по запазване на околната среда, земеделие и храни. 
5.    Димитър Петков – работил е в Министерство на вътрешните работи като старши граничен служител на реда. В момента развива частен бизнес. Председател е на структурата на „ Възраждане “ Поморие.
6.    Снежана Йорданова – висше педагогическо обучение. Завършила е компетентност „ Педагогика “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “, гр. Пловдив, развива частен бизнес в областта на туризма. Председател е на структурата на „ Възраждане “ Приморско.
7.    Виктория Върбанова – студент в Бургаски свободен университет. Професионалният ѝ опит включва работа за няколко огромни компании,  развиващи активност в областта на туризма, както и работа в чужбина за огромна интернационална компания. В момента развива личен бизнес в областта на услугите. Заместник-председател е на структурата на „ Възраждане “ Бургас. Общински консултант, заместник-председател на комисия по туризъм, член е на консултативния съвет за туризма и на комисията по интернационално съдействие и връзки с гражданското общество. 
8.    Надежда Чолакова –висше обучение в ТУ София, компетентност „ Графичен дизайн “. Работи в областта на туризма. Заместник-председател на структурата на „ Възраждане “ Царево 
9.    Александър Александров - студент в БСУ, компетентност „ Електроснабдяване и електрообзавеждане “. Развива частен бизнес в областта на търговията и ресторантьорството. Заместник-председател на структурата на „ Възраждане “ Карнобат. 
10.     Галин Стойчев – развива частен бизнес в областта на строителството. Заместник-председател на структурата на „ Възраждане “ Камено, общински консултант в Камено
11.     Тодор Ковачев – приключил е ВВОВУ " Васил Левски ", компетентност „ Мотострелкови войски “. Офицер от мотострелкови войски, боен инженер, машинен инженер  ДВГ. От  1993 до 2021г. е офицер от „ Вътрешни войски “ и „ Жандармерия “. 
12.     Атанас Аврамов – висше техническо обучение от ВНВУ “Васил Левски като инженер по хидравлика и хидравлични машини. Завършва Военна академия за гръб и превоз “ - Санкт Петербург, компетентност „ Ракетни горива и горивосмазочни материали в оперативно звено до фронт “. 
13.     Драгомир Дончев – магистър по „ Маркетинг и мениджмънт “. Дългогодишен професионален опит в огромна интернационална компания,  оперираща в региона на бързооборотните артикули. В момента развива частен бизнес в областта на туризма. 
14.     Димитър Мавродиев – развива частен бизнес в областта на авторемонтите. От 2019 година година уголемява активността си региона на селския туризъм в община Малко Търново. Председател на структурата на „ Възраждане “ в Малко Търново.
15.     Щилян Димитров – висше обучение с професионална подготовка – правист. Притежава професионален опит като инвеститорски надзор в една от най-големите строителни компании по Южното Черноморие,  в момента развива частен бизнес в областта на строителството.
16.     Мария Вълкова – висше педагогическо обучение, сега развива частен бизнес. 
17.     Радостин Желязков – висше обучение, компетентност „ Физика и математика “. Притежава професионален опит като учител по физика и математика, както и като експерт – електроника и програмен продукт. В момента е програмист на свободна практика
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР