Народният представител от Демократична България“ Божидар Божанов разобличи лидера на

...
Народният представител от Демократична България“ Божидар Божанов разобличи лидера на
Коментари Харесай

Божидар Божанов изобличи лъжа на Корнелия Нинова

Народният представител от „ Демократична България “ Божидар Божанов разобличи водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която в утринния блок на Би Ти Ви на 5 декември го укори в неистина, че е бил единственият от парламентарните партии на представянето на изходния код за машините за гласоподаване в навечерието на изборите.

В единадесетата минута на присъединяване ѝ, след имитация на водещия Божанов споделя: ‘Бях единственият представител ”, а Нинова дава отговор: “Лъже! Давайте да приказваме за по сериозните неща в страната. ”

Божанов получи протокол от Министерството на електронното ръководство, който удостоверява, че на 28 септември при отварянето на изходния код за парламентарните избори на 2 октомври той е бил единственият представител на партия. Прилагаме документа без втората му страница с подписите, които са персонални данни.

 Протокол
Ето и цялостния текст на опровержението на Божидар Божанов:
В понеделник Корнелия Нинова сподели по бТВ, че неистина, че съм бил единственият представител на партиите при даването на изходния код на машините. От Българска социалистическа партия също били пратили някой Пламен.

Освен че в регистъра на ЦИК Българска социалистическа партия въобще нямат регистриран представител, желаех от Министерството на електронното ръководство в качеството си на национален преставител протокола от въпросното даване на кода.

Прилагам го тук, с цел да е ясно, че не аз, а Корнелия Нинова не споделя истината. Дали са я подвели партийните фрагменти или умишлено е решила да подведе феновете, не е значимо. Важното е да работим с обстоятелства, изключително когато желаеме доверие от хората. Това, че само аз бях (заедно с представители на ОССЕ) там в този ден не е мотив за горделивост. Но демонстрира лицемерието на хартиеното болшинство, което твърди, че не има вяра на машините, само че не е направило никакво изпитание да разбере за какво може да им вярва; което споделя, че би трябвало да се броят разписките, само че неговите представители в ЦИК блокират цялостния следизборен одит на разписките.

Обвинението от госпожа Нинова е единствено един щрих от цялата полемика, в която имаше доста малко обстоятелства от тяхна страна и доста внушения и измислици. Тази е единствено още един образец.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР