Нарочно ли го прави Златка Райкова, за пиар ли, но

...
Нарочно ли го прави Златка Райкова, за пиар ли, но
Коментари Харесай

Златка Райкова с безумно изказване за бъдещото си бебе: В BG-mama ще я линчуват!

Нарочно ли го прави Златка Райкова, за пиар ли, само че русокоската от дълго време е осъзнала, че неприятна реклама няма. Важното е да си в устите на хората. И ето, че отново се намърда там, въпреки да я " изядоха с парцалите ".

Родилки - млади и по-опитни, се нахвърлиха възмутени върху обичаната на Карен Хачатрян, която би трябвало да роди общото им бебе безусловно всеки миг. Знаем, че Златка има първи наследник от Благой Георгиев, който я направи " лопатар " с новата си жена - Полина Спасова.

Райкова обаче не се мота доста, а бързо се хвърли в леглото на арменеца и зачена от него като по поръчка. Това, което потресе родителките в нета обаче, бяха думите на Златка, че ще ражда секцио. Но не, тъй като има някакви проблеми или възможен риск, а тъй като я било боязън и не желала да си го предизвиква.

" Леле, като го прочетох това и ми идеше да й прегриза гърлото на тая фръцла. Страх я било... лигла! Ама не те е боязън да лапаш мъжки... айде да не споделям! Не те е срах да сменяш мъжете като носни кърпи, а те е боязън да родиш личното си бебе. Не е ли чувала тази патица, че естественото раждане, в случай че е допустимо, несъмнено, е доста по-полезно и за дамата, и за бебето ", разясняват гневни потребителки в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР