Напрежението в пленарна зала ескалира и депутатите почти се сбихаСнощи

...
Напрежението в пленарна зала ескалира и депутатите почти се сбихаСнощи
Коментари Харесай

ГЕРБ с декларация срещу арестите на Рашков

Напрежението в пленарна зала ескалира и депутатите съвсем се сбиха
Снощи беше потвърдено, че освен безспорната власт основава условия едно държавно управление да загуби всевъзможни граници на правовия ред. Страх, който се материализира в принуждение през държавния уред. Снощи беше осъществено нападение против демокрацията и беше изработен опит да бъде опустошен един от базовите консенсуси за бятство от принуждение.Това съобщи от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов в декларация против арестите на Бойко Рашков.

Само Гестапо биха се гордели от снощното държание. Лъжата, че вчерашния срам има нещо общо с европейските механимзми ще бъде разобличена и доверието към България ще се занули, а Министерство на вътрешните работи сами се разкриха откакто смениха прессъобщението си.

Нивото на беззащитност и обезверения минава единствено степента на неговото безсрамие, сподели още Митов.

Вместо да ни срине, този потаен удар ще ни стегне и ще активизира опозицията, както в никакъв случай преди. Призоваваме за митинг всички български жители, които имат вяра в демократичните правила и в това, че българското общество би трябвало да бъде единно и сплотено във времена на провокации, уточни той.

От през днешния ден всеки ден парламентарната група на ГЕРБ с всички законови средства ще работи за предизвикателство на предварителни парламентарни избори, които са последната опция за нормализиране на политическата обстановка и излаз от задънената улица, съобщи още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Бог да пази България!, приключи речта си Даниел Митов.

Веднага след него на парламентарната естрада с декларация от името на Политическа партия излезе Андрей Гюров, който беше посрещнат с възгласи „ Оставка “

Напрежението ескалира до краен лимит и депутатите съвсем се сбиха в пленарната зала.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР