Напоследък се обърна заслужено голямо внимание на хрома като помощно

...
Напоследък се обърна заслужено голямо внимание на хрома като помощно
Коментари Харесай

Откакто пия този микроелемент, фигурата ми отново е красива, а излишните килограми са история

 Откакто пия този микроелемент, фигурата ми още веднъж е красива, а непотребните килограми са история

Напоследък се обърна справедливо огромно внимание на хрома като помощно средство за намаляване, защото има клучова роля за повишение на чувствителността към инсулина. Една от главните цели  на отслабването е да се усили имено чувствителността на клетките към инсулина. Значението на микроелемнта хром за човешкия организъм е намерено през 1957 година, когато било открито, че той е жизненоважен за регулирането на кръвната захар. При честа консумация на рафинирани захари,  артикули от бяло брашно и обездвижване се изтощават запасите от. Ето за какво за поддържане на положително здраве е необходим най-малък хранителен импорт на хром най-малко от 50-100 микрограма на ден.

Установено е, че спомагателният импорт на хром намалява телесното тегло. Особено забавен е обстоятелството, че хрома води до увеличение на % на нежна телесна маса, като подтиква топенето на мазнини и трупането на мускули. По-голямата мускулна маса значи повече горене на мазнини. е изключително подобаващ и при болестта захарен диабет, защото усъвършенства глюкозния толеранс, контролира инсулина, общия холестерол и триглицериди, като в същото време покачва „ положителния ” холестерол. Подходящ е също и при положения на хипогликемия, като облекчава признаците.

Всички свойства на хрома, наподобява са в резултат на свойствата му да покачва инсулиновата сензитивност. При сдържан банкет на хром, той няма странични резултати и е подобаващ както за здрави хора по този начин и за диабетици.  Проблемът обаче е, че мъчно можем да си осигурим нужните дневни дози от хром посредством храната.

Най-добрият вид за банкет на хром е под формата на хранителни добавки. В комерсиалната мрежа се предлагат  разнообразни форми на хром. Препоръчваната форма е на хром пиколинат постоянно в комбиниране с вит.В3, защото той спомага за усвояването и потенцира действието на хром пиколината. Препоръчана  хранителна добавка е

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР