Напоследък Рени е станала особено актуална. Не е много ясно

...
Напоследък Рени е станала особено актуална. Не е много ясно
Коментари Харесай

Рени извира отвсякъде! Феновете й се страхуват, че ще изскочи и от тоалетната им чиния

Напоследък Рени е станала изключително настояща. Не е доста ясно на какво се дължи засиления интерес към 51-годишната певица, освен това в обстановката на пандемия, в която с сътрудниците й нито вървят по участия, нито им се случват кой знае какви събития, още повече позитивни, видя HoptArena.

И въпреки всичко, откакто на 28 ноември пусна новата си ария „ Празник ”, за негативно време тя обиколи всички медии. Певицата, която преди да срещне към този момент някогашния си брачен партньор Борис Пилософф, от който има двама сина, имаше блестяща кариера и у нас, и в Сърбия, гостува в „ Преди обед ” по Би Ти Ви, „ Събуди се ” по Нова тв. И сред участията си в двете национални малките екрани, изпълнителката на златните шлагери „ Като птица ” и „ Влюбих се рисково ”, съумя да одобри предложения от най-малко 5 кабелни, както и да блесне в редица уеб сайтове и вестници.

Походът на певицата не остана неусетен и в сектора към този момент се чудят за повода. Все отново до скоро Рени се бореше да възвърне най-малко малко позициите, които имаше преди да зареже всичко, поради към този момент някогашния си мъж и синовете им. Рени живя с децата си в Израел 4 години, като концепцията била и татко им да се реалокира при тях, само че по този начин и не се случило. В един миг певицата осъзнала новата обстановка и избрала да се прибере с децата в България. Вече на родна земя, с смут открила, че няма и диря от предходния й статут. Трябвало отначало да се бори за място на сцената, а има значително заслуги. Все отново Рени има 7 албума на български език и една двойна компилация, а в Сърбия има издадени 4 албума, продуцирани от компанията на Лепа Брена „ Гранд Прадакшън ”, като и до през днешния ден триумфите й там са ненадминати от друга чужденка. Само че след развода Рени няма нови песни, няма и никакви участия. Тогава ръка й подава Есил Дюран, като й дава ария, която счита, че повече ще й приляга, писа Уикенд.

Сред малко, само че близки приятелки, които Рени има в сектора, е и Деси Слава. Тя пък с наслада се съгласила да пее вокали в новата й ария „ Празник ”. Деси Слава блъснала рамо, отново с вокали, и за песента „ Моя Българийо ”, с която Рени се явила преди време на състезанието „ Пирин фолк ” и спечелила три награди.
Тайнственият избраник, за който се знае единствено, че е сръбски предприемач, също надали има заслуги за поканите към певицата. Затова към този момент остава тайнственост, само че по всичко проличава, че Рени ловко възстановява лидерските си позиции. Единствената детайлност е, че певицата май към този момент се е ориентирала по-скоро към фолклорната музика. „ Реших, че няма да пасувам. Направих три фолклорни авторски песни, написани особено за мен от Димитър Милев, музика и аранжимент, и Пейо Пеев, дълготраен текстописец на фолклорни песни ”, показа Рени.

Певицата си пожелава за новата година здраве, тъй като е най-важно . „ Всичко останало се реализира. Аз, децата, майка ми, хората към мен... Когато всички към мен са добре, и аз съм добре. Това е най-важното. Всичко останало е преходно и мисля, че и тази пандемия ни научи на това – да сме повече индивиди, че здравето е най-важно. Здравето, любовта, отношението сред хората, това е значимото ”, споделя Рени.

Контактът с публиката, изявите на сцената й липсват. Няма по какъв начин да свикне да е в изолираност. Затова и не е серпантина да прави онлайн концерти и да работи по нови песни. Рени признава, че също имам финансови терзания. „ Повече от 6 месеца на съм работила. Разчитам единствено на едни спестявания, които не са безкрайни, само че пък има доста хора, които нямат даже спестявания, живеят на ръба, не знам по какъв начин си заплащат заемите, по какъв начин устоят децата си ”, споделя изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР