Напитка за отслабване с лимон и магданоз Тази комбинация, която

...
Напитка за отслабване с лимон и магданоз Тази комбинация, която
Коментари Харесай

Напитка с лимон и магданоз – минус половин килограм на ден

Напитка за намаляване с лимон и магданоз

Тази композиция, която се подготвя за 5 минути, подтиква храносмилането, изхвърля токсините от тялото и по този метод ви оказва помощ да отслабнете.

Един от главните фактори за намаляване, само че и за положителното здраве е достатъчният банкет на вода денем. Причината за това е, че водата може да понижи апетита. Ако изпиете 1 чаша вода 20 минути преди хранене, ще консумирате по-малко количество храна.

Понякога бъркаме дехидратацията с потребността от храна, тъй че в случай че почувствате такава потребност, изпийте чаша вода и изчакайте половин час – в случай че към този момент не сте гладни, казусът е дехидратацията.

Като детоксикиращо средство пийте вода с лимон, краставица, мед и други

Водата с магданоз и лимон се счита за същинско магическо средство за намаляване. Ако я пиете заран на празен корем, ще свалите съвсем половин кг.

Необходими съставки:
60 гр. магданоз
1 лимон
250 мл. вода

Приготвяне:
Разбийте магданоза в блендер с лимонен сок. Добавете вода и разбъркайте още веднъж.

Употреба:
Пийте заран, пет дни поред, незабавно щом се разсъните. Препоръчително е да не пропускате, а след петия ден да извършите отмора от най-малко 10 дни.

Защо тази напитка е магическа?
Водата е идеална за понижаване на приема на калории, до момента в който магданозът усъвършенства храносмилането, понижава подуването на корема, а лимонът извлича непотребната течност от тялото, дружно с токсичните субстанции. В допълнение, тялото получава нужните витамини и минерали.

Разбира се, тази магическа напитка няма да работи, в случай че се храните нездравословно денем. С уравновесена диета, тази напитка ще ви помогне да се освободите от непотребните килограми.

Рецепта за сироп от магданоз:
5-6 лимона със междинен размер
1 връзка магданоз
5 литра студена вода
3 кг захар (аз го върша с мед)
50 мл. сок от грейпфрут
2 литра вода

Приготвяне:
Нарежете лимоните на дребни кубчета, прибавете магданоза, залейте с пет литра студена вода. Оставете за 24 часа.

Сложете 3 кг захар в тенджера, 50 мл. сок от грейпфрут, прецедете лимона и магданоза. Добавете още два литра вода. Когато захарта се стопи, запазвам в бутилки в хладилника.

Здравословен вид:

Прецеждам лимона и магданоза и прибавям 500 гр. мед. Разбърква се и се съхранява в бутилки в ледник.

Втората рецепта е за сироп от магданоз. Прецедете и прибавете 1 кг захар, а по-късно варете за към 1 час или повече. Ако се употребява незабавно, тогава се съхранява в ледник, а в случай че не – прибавя се лимонена киселина.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР