Напитка при чернодробни проблеми с червено цвекло. Особено подходяща е

...
Напитка при чернодробни проблеми с червено цвекло. Особено подходяща е
Коментари Харесай

Яжте червено цвекло при чернодробни проблеми!

Напитка при чернодробни проблеми с алено цвекло.

Особено подобаваща е след банкет на мощни медикаменти, нарушена чернодробна функционалност и други здравословни проблеми, свързани с този жизненоважен орган. Това е чистата мощ на природата.

Ако имате съществени здравословни проблеми, свързани с черния дроб, наложително посетете доктор. Тази рецепта не замества стандартното здравно лекуване.

Необходими съставки:
1/3 чаша сушени стафиди
сок от 1 лимон
1 чаша нарязано цвекло
2 чаши вода

Приготвяне:
Налейте вода в тенджера и оставете да заври. Добавете цвеклото и стафидите. Изключете котлона незабавно щом сместа заври, покрийте с похлупак и я оставете да престои в продължение на 45-60 минути. Поставете охладената примес в блендер и прибавете пресния лимонен сок. Разбъркайте добре. Вашата натурална супер ефикасна напитка е подготвена. Пийте тази напитка при чернодробни проблеми по 150 мл два пъти на ден: един път заран на гладно и повторно преди обяд. Прилагайте това лекуване единствено за 7 до 10 дни, направете отмора за 2 седмици и повторете при нужда.

При високо кръвно налягане, при анемия и менопауза
Смесете 1 чаша сок от цвекло с 1 чаша естествен мед. Тази примес оказва помощ при хипертония. За да се възстановява налягането, е належащо да се употребява по 1 чаена лъжичка на ден преди хранене.

При анемия се предлага потреблението на следния сок: смесете чаша ябълков сок и 3 супени лъжици сок от цвекло. Пийте всекидневно 20 до 30 минути преди хранене. Сок от прясно цвекло, разводнен 1:1 с чиста вода, се предлага за дами по време на менопаузата, както и при менструални проблеми. Необходимо е да се приема по 1 чаена лъжичка такава примес на ден преди хранене.

Други потребни резултати:
Помага при изтощени очи и усъвършенства зрението. Може даже да облекчи главоболието, породено от несъразмерна отмалялост на очите.

Подобрява вярното потребление на протеините в организма.

Понижава кръвното налягане. За хора, страдащи от високо кръвно налягане, се предлага постоянна консумация на цвекло.

Има удобен резултат върху сърцето и кръвоносните съдове – съставът на цвеклото укрепва стените на кръвоносните съдове и артериите в тялото ни, усъвършенства тяхната проходимост и подтиква производството на хемоглобин.

Според изследвания оказва помощ при депресивно въодушевление, усъвършенства концентрацията и оказва помощ в битката с безсънието, породено от напрежение и стрес.

Укрепва защитните сили на организма и освобождава тялото от нездравословни субстанции.

Сокът от цвекло се предлага освен като ефикасна профилактика на рака, само че и като поддържащо лекуване в процеса на химиотерапия и последващото възобновяване.

Препоръчително е да пиете по 1 чаша сок от цвекло най-малко два пъти седмично.

Има удобен резултат при храносмилателни проблеми и способства за вярната функционалност на жлъчния мехур.

Предотвратява бръчките и придава на кожата разтегливост.

Благоприятства здравето на кръвоносните съдове и артериите, покачва тяхната разтегливост и проходимост, оказва помощ при инфектиране на пикочните пътища – има диуретичен резултат.

Вижте още: Почистете алуминиевите съдове от загорелите мазнини!

Съдържа набор от неповторими микроелементи, които няма да намерим на никое място другаде в тази композиция.

Богато е на йод, витамини С и Е, съдържа желязо, магнезий, цинк и калий. Поради високото наличие на фолиева киселина, цвеклото е чудесно за бременни дами – съставът му има удобен резултат върху положителното развиване на плода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР