Напълно променена изглеждаше Александра Богданска в ефира на Събуди се

...
Напълно променена изглеждаше Александра Богданска в ефира на Събуди се
Коментари Харесай

Алекс Богданска вече прилича хем на Глория, хем на Емилия

Напълно изменена изглеждаше Александра Богданска в ефира на „ Събуди се ” по Нова тв, където неотдавна изповяда пред Мон Дьо душевните си терзания.

Дали поради прическата, грима или някакви особености при снимането на изявлението, само че моделката удивително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия. Разбира се, евентуално ринопластиката, която благоевградската хубавица си направи наскоро, много способства за това да се приближава като лъчение до двете певици. Алекс, която си оперира носа дружно с към този момент някогашния си мъж Даниел Петканов , взела решението под въздействието на комерсиалната среда, в която битувала. Иначе преди години дори не се сещала за интервенцията.
Хората очаквали от нея да им дава постоянно нещо ново, което да надгражда идващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и увеличението на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с интервенцията на носа е завършила с интервенциите. Иначе до момента не е изпадала в крайности. Надява се и в бъдеще да е по този начин.

Иначе Алекс не се е трансформирала доста през годините , нито под въздействието на комерсиалната среда, за чието въздействие приказва пред Мон Дьо. Моделката се усеща като наивно дете, което харесва всички, вижда ги като положителни хора и държи на честните връзки. Тъкмо тази лека доверчивост и неспокойствие по детски, което я обзема при всяко начинание, й пособие в работата, тъй като Алекс е всеотдайна и постоянно влага максимума от себе си. Освен това е доста дейна и амбициозна. Благодарение на тези си качества, Алекс напредна много в кариерно отношение в последните години, което обаче в последна сметка докара до развода й с Даниел Петканов, с който имат наследник Габриел. За това загатна самата тя още напролет, когато пък се отдаде на откровения в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви. При раздялата Дани й обяснил, че когато се срещнали, той бил на по-високо ходило от нея. Понеже тя е работлива и непрекъсната, в един миг го настигнала. Според някои в светските среди Алекс даже го задминала, само че очевидно той не е изтълкувал обстановката по този метод. „ Може би има потребност от жена, която да превъзхожда, с цел да се усеща мъжага ”, показа Алекс тогава пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Алекс обаче приема, че за раздялата и двамата сътрудници имат виновност. Своята, изясни моделката при Мон Дьо в неделя, вижда в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го стимулира, по този начин както стимулира себе си, само че той е по-различен човек. Затова резултатът бил различен. „ Аз съм му казвала: „ Давай, ще се оправиш! Можеш още! ”, напомни си Алекс. Само че вместо да се стимулира и да е по-деен, Даниел още повече се затварял в себе си. Трябвало, счита Алекс, вместо това да го нахъсва с похвали, като му повтаря какъв брой е страховит и прелестен. „ Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви по този начин ”, показа Алекс. В тези моменти тя дори приемала тази тактика в връзките като неистина.

Алекс била в потрес, когато Даниел й изискал бракоразвод. Направил го малко откакто ринопластиките, на които се подложиха. Тя била втрещена, тъй като таман считала, че е подобаващ миг за второ дете. С Даниел говорили нееднократно по тематиката, не го е решила сама. Затова и напълно на предполагала, че се задава разлъка. „ Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек ”, споделил й той. След шока, пристигнали болката, обидата и други все отрицателни страсти. Около месец Алекс имала вяра, че ще съумеят да се схванат. Смятала, че това е краткотрайна рецесия. Само че той й споделил, че не е благополучен. Алекс пък от своя страна се чувствала добре по времето, когато били дружно, само че пък регистрира слабостта си да идеализира. Това й пречело да вижда фините нотки в смяната на връзките или на характера и положението на другия. Освен това считала, че в случай че нещо не е ок, Даниел ще й каже. Той пък очаквал да го пита дали го тормози нещо. След като станало ясно, че разводът е неминуем, Алекс се затворила в себе си. За този миг тя е казвала, че „ просто се счупила ”. Близките й, в това число родителите й, които постоянно са я подкрепяли, и приятелите й я подкрепили и й помагали да се съвземе. С тяхна помощ Алекс съумяла да се изправи. Затова и през днешния ден свободно приказва по тематиката, която от известно време разисква и с психолог. „ Разводът отприщи един въпрос: Дали можем аз и дамите, като мен, които са работохолички, да бъдем обичани? Амбициозната жена, редом с триумфа си, може ли да развие и устойчиво семейство и да го поддържа? Дали мога да донеса домакински уют? Още нямам отговор ”, призна Алекс пред Мон Дьо. От тази мисъл я побиват тръпки, плаши се. И въпреки всичко в случай че ролята й в този живот е да научи тези уроци по този метод, за какво би трябвало да върви против природата си? Това счита тя е срещата със себе си – да схванеш защо си изработен. Да си намериш мястото и да вървиш единствено напред. Само че Алекс е била изцяло щастлива таман, когато е била женена за Даниел, със сина им са живели дружно и към това се е радвала на сполучлива кариера. „ Сега се изучавам по какъв начин да бъда щастлива като самотна, работеща майка ”, споделя Алекс.

Въпреки че е постигнала непоклатимост и сигурност за себе си и сина си, хубавицата учудващо няма съответстващото високо самочувствие и самокритика. Дори в противен случай, не се чувствала задоволително добра майка, добър човек и даже че наподобява задоволително добре. „ Нямам самочувствие, че съм задоволително от всичко...  Аз съм човек с ниска самокритика ”, призна Алекс. Смята, че таман това я прави земна и естествена.

Алекс продължава да не е подготвена за нова обич. Все още се чувствала „ прочувствено осакатена ”. Фокусирала се върху това да обезпечи успокоение за себе си и сина си, върху работата си. Не мисли за обич. „ Ако пристигна, живи и здрави, несъмнено ще я позная. Но може и да я подмина. Не го мисля ”, призна Алекс. Тези дни обаче хубавицата загатна, че към момента не се е разделила с фантазията си за устойчиво, щастливо семейство и обич до старини. Пролича от сторитата й в инстаграм, в които бе снимала стара двойка. В клипчето мъжът й и дамата вървят, хванати за ръце, а моделката скоро ги настига и с удивление им споделя, че са страхотни. Съпрузите й отвръшат, че са женени от 56 години и й пожелават същото благополучие.

Косата й окапала и гласът й паднал след развода

Стресът от раздялата с Даниел Петканов и бързият бракоразвод се отразил и физически на Алекс Богданска. Косата й почнала да капе застрашително, което в допълнение я тормозило, тъй че моделката трябвало да вземе ограничения. Освен това изгубила и гласа си, който към момента е по-нисък от нормалното. Поне към този момент спи, тъй като при започване на драмата успявала да си почива единствено по 3-4 часа на денонощие.

„ Трудно ми беше да замълча, когато най-вече ми се говореше . Оттогава нямам глас. Все едно Господ ми сподели: „ Като не приказва, когато трябваше, ще мълчиш, когато искаш да приказваш ”. Вече половин година и повече не мога да си върна гласа ”, споделя Алекс.

Получила и частична нервна рецесия, откакто първата разлъка с Даниел преди години закалила характера й, казвала е моделката. Тогава Богданска, която към момента била студентка, получила нервозен срив, до момента в който била в УНСС, където учеше. Колежка извикала кола за спешна помощ и Алекс била призната в психиатрията. Красавицата била толкоз зле, че повръщала от нерви. След това развила страхова невроза, която мъчно преборила. Причината за всичко това е, че тогава Даниел разгласи в обществените мрежи за невярност на Алекс с богат италианец, като сподели и тяхна обща фотография. За фрагмента чужденецът бе поставил показалец на устните на Алекс. Фотосът провокира всеобща реакция, като се изключи че даде поле за изява на шегаджии, които сътвориха куп колажи по тематиката в обществените мрежи. Някои обаче стигнали по-далеч – замеряли с яйца колата на Алекс, гледали я неприятно, когато я засичали по улиците, освирквали я, даже й подвиквали обиди. Затова моделката дълго време имала боязън да излиза на открито. А в действителност тогава освен Алекс въртяла обич с различен. Даниел също имал забежки, само че неговите не се коментирали.

„ Тогава отидох да работя като хостеса цяло лято в Италия. Исках да изкарам пари, с цел да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах, Дани разбра ”, разказвала е Алекс в предаването „ Търси се ”. Станало ясно, че през това време и Даниел погледнал настрана. Имал връзки с други дами, само че фокусът бил върху виновността на Алекс. А тя пък не разкрила забежките му, тъй като не била такава, че да сочи с пръст и да упреква. „ Той ме накара да изживея огромен позор, да се усещам неприятен човек ”, откровена е звездата. Въпреки това след време, когато моделката влезе в риалитито „ ВИП Брадър ”, в което измежду участниците бе и Даниел. Вместо кавги пред феновете, двамата взеха, че се залюбиха отново и дори се ожениха. Моделката е казвала, че се върнала при Даниел, тъй като от самото начало не серпантина да мисли за него. Явно има нещо недоизживяно, казвала си Алекс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР