Напълно е възможно заради в Хърватска да се стигне до

...
Напълно е възможно заради в Хърватска да се стигне до
Коментари Харесай

Възможен е трус в България или на Балканите заради земетресенията в Хърватия

" Напълно е допустимо поради в Хърватска да се стигне до земетресение в България или на друго място на Балканите, тъй като сме на една плоча ". Това сподели пред btv дежурният сеизмолог в Българска академия на науките Петър Кирилов.
До момента са регистрирани два мощни вторични труса в Хърватска с магнитуд от порядък 4,7-4,8 по Рихтер от НИГГГ към Българска академия на науките. Жертвите от последните трусове са 7, а ранените 25. Щетите се усилват.
 Дете е починало при земетресението в Хърватия Дете е починало при земетресението в Хърватия
Дете е починало при земетресението в Хърватия в град Петриня, заяви Jutarnji list. Градът е най-близо до епицентъра на труса. Пострада...
Земетресенията са плитки и по тази причина се усещат прекомерно мощно. Това е типично за региона, разяснява още Кирилов.
Сеизмологът се надява, че няма да има още мощни земетресения в региона, само че означи, че не може да предвижда това с акуратност.
" Надявам се това да са афтършоци и лека-полека да затихват. Това с вторичните земетресения е добре, тъй като се освобождава напрежението под земната повърхнина ", сподели той.
 
 Мощно земетресение в Хърватия, още няма данни за потърпевши българи (ВИДЕО) Мощно земетресение в Хърватия, още няма данни за потърпевши българи (ВИДЕО)
Силно земетресение в Хърватия стана преди минути. Според първите оценки на Европейския средиземноморски сеизмологичен център, трусът е...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР