Нападателят Ювентус Алваро Мората може и да не остане в

...
Нападателят Ювентус Алваро Мората може и да не остане в
Коментари Харесай

Безпаричието в Ювентус може да наложи връщането на Мората в Испания

Нападателят Ювентус Алваро Мората може и да не остане в Торино след края на сезона, написа „ AS “. Изданието твърди, че съществена причина за това е сложната финансова обстановка, в която се намира клубът поради пандемията от ковид.

„ Биаконерите “ са доста удовлетворени от представянето на нападателя, който през този сезон има 16 гола и 12 асистенции в 35 мача във всички шампионати. Той обаче е преотстъпен от Атлетико Мадрид. Така италианският първенец има три варианти: да заплати 45 милиона евро и по този начин да закупят за непрекъснато играча, да му удължат наема за още една акция в подмяна на 10 милиона евро или да го върнат назад на „ рохибланкос “.

Според изданието сега най-вероятно е клубното управление да избере последния вид поради лимитираните финансови средства, с които разполага. „ AS “ добавя, че обстановката може да се промени, в случай че се стигне до произлязъл трансфер на суперзвездата Кристиано Роналдо, който би освободил „ остарялата госпожа “ от голямата чиста заплата на португалеца в размер на 30 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР