Нападателят Серхио Агуеро е уверен, че е направил стъпка напред

...
Нападателят Серхио Агуеро е уверен, че е направил стъпка напред
Коментари Харесай

Агуеро: Искам да очаровам феновете на Барселона

Нападателят Серхио Агуеро е убеден, че е направил стъпка напред в кариерата си с прекосяването на " Камп Ноу ". Само 48 часа след провалянето от Челси във финала на Шампионската лига звездата на Манчестър Сити подписа двугодишен договор с Барселона.

32-годишният аржентинец несъмнено не счита, че е дошъл в Барселона, с цел да довърши кариерата си в по-спокойна конюнктура.

" Всички знаем, че Барса е най-хубавият клуб в света. Мисля, че взех чудесно решение и се надявам да бъда потребен за клуба. Разбира се, това е стъпка напред в кариерата ми. Много съм благополучен и се надявам да оказа помощ на тима да завоюва титли. Преди всичко желая да играя и да бъда потребен, а в случай че тимът играе добре, ще бъда благополучен. 

Искам да удивявам почитателите и те да изпитват наслаждение от футбола ми. Винаги се старая само тимовете ми в края на сезона да имат шансове за титли. Аз се трансформирах. Пристигнах в Европа, когато бях на 18 години. Оттогава научих доста и ще постарая да оказа помощ със своя опит. Съгласих се да мина в Барселона без съмнения. Когато бях дребен, се надявах, че някой ден ще ме виждат и ето - аз съм тук ", сподели Агуеро, представен от Manchester Evening News.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР