Нападателят на Ювентус Душан Влахович сериозно обмисля възможността да напусне

...
Нападателят на Ювентус Душан Влахович сериозно обмисля възможността да напусне
Коментари Харесай

Влахович предпочита Арсенал пред Байерн и Реал Мадрид

Нападателят на Ювентус Душан Влахович съществено обмисля опцията да напусне клуба през лятото. Сръбският национал прави неуверен сезон и има единствено 12 гола в общо 38 мача с екипа на “бианконерите ” във всички шампионати, а слуховете за негов трансфер зачестиха през последните седмици. 

Порталът Goal.com твърди, че Влахович гледа с положително око на вероятността да премине в Арсенал. “Топчиите ” демонстрират интерес към него от много време, а самият футболист избира да продължи кариерата си точно в Премиър лийг. Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) също наблюдават обстановката към 23-годишният стрелец, само че той е избрал Арсенал. 

Влахович е в Юве от януари 2022 година. “Старата госпожа ” заплати за него на Фиорентина 70 млн. евро. Договорът на сърбина е до 2026 година. 

Въпреки че не свети от началото на акцията, Влахович е единственият футболист с изключение на Ерлинг Холанд, който е роден след 1 януари 2000 година и има над 60 гола в топ 5 шампионатите на Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР