Нападателят на ЦСКА-София Али Соу заяви, че старши треньорът Любослав

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу заяви, че старши треньорът Любослав
Коментари Харесай

Али Соу: Най-добре се чувствам с Джеси

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу съобщи, че старши треньорът Любослав Пенев постанова друга сграда на игра и изисква от играчите да играят повече с топката, за разлика от есента, когато отпред на тима беше Нестор Ел Маестро. Соу осъществя хеттрик за успеха над Септември с 5:1 и бе определен за състезател на кръга в Първа лига.

" Нестор Ел Маестро и Любо Пенев са доста разнообразни. Ел Маестро е превъзходен треньор. Любо Пенев ни демонстрира повече от това, което той желае да види от нас на терена. Сега се усещам по-комфортно отпреди, тъй като играя по-често. Любо Пенев желае да играем повече с топката. Най-добре се усещам да играя с Джеси. Харесвам неговия жанр. Разбираме се чудесно на терена. Надявам се да създадем добър тандем и щге бъдем сполучливи ", разяснява Али Соу.

" Опитвам се всеки ден да усъвършенствам играта си и да отбелязвам повече голове. Доста е тежко в българското състезание, само че ми харесва. Със съотборниците се поддържаме. Пристигнах в ЦСКА финален от новите попълнения при започване на сезона и ми трябваше време да привикна със съотборниците ми и с ситуацията. Трансферът на Мауридес не е оказал резултат върху мен. Радвам се, че състезател на ЦСКА направи подобен трансфер. Това ме стимулира да давам още повече от себе си. Единствената ми цел е да усъвършенствам играта си и да оказвам помощ на тима ", сподели още Али Соу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР