Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд бе обвинен в побой

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд бе обвинен в побой
Коментари Харесай

Обвиниха звезда на Юнайтед в побой и сексуален тормоз

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд бе упрекнат в побой и от приятелката си. В обществените мрежи се появиха фотоси, на които въпросното момиче - Хариът Робсън, демонстрира съществени пострадвания, потвърждавайки, че те са й били нанесени от 20-годишния футболист.

Освен това може да се откри и аудиозапис, в който се чува по какъв начин мъж желае от жена да вършат секс, въпреки тя да не е съгласна. За този запис изказванията са, че са с присъединяване на Грийнууд и Робсън.

Въпросният запис е от 22 октомври 2021 година На него се чуват голям брой нецензурни изрази, като мъжът упорства двамата да вършат секс, само че дамата не желае. В един миг мъжкият глас насочва следната закана: $Бутни ме още един път и ще видиш какво ще ти се случи$.

Пред " Манчестър Ивнинг нюз " от клуба разясниха, че са в течение на протичащото се: “Наясно сме от фотосите и обвиняванията, които се популяризират в обществените мрежи. Няма да вършим спомагателни мнения, до момента в който обстоятелствата не бъдат изяснени. Манчестър Юнайтед не утвърждава никаква форма на принуждение ", цитира " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР