Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е готов да остане в

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е готов да остане в
Коментари Харесай

Фирмино остава в Ливърпул, въпреки интереса от Саудитска Арабия

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е подготвен да остане в клуба от „ Анфийлд ”, макар сериозния интерес към него от Саудитска Арабия. Договорът на бразилеца изтича в края на сезона и сега той и управлението на „ алените ” водят договаряния за подновяването на договора му.

Фирмино мина в състава на „ мърсисайдци ” през 2015 година, когато Ливърпул заплати 29 млн. паунда за услугите му. Оттогава бразилецът се трансформира в съществена фигура в състава на Юрген Клоп и любим на почитателите. С Ливърпул Фирмино завоюва няколко значими трофея като купата в Англия, Шампионска лига, ФА Къп и Купа на Лигата.

В последно време бразилецът получава все по-малко късмет за изява след прехвърлянията на Диого Жота, Луис Диас, Дарвин Нунес, а последните няколко дни и на Коди Гакпо. Въпреки това обаче, Фирмино е подготвен да остане на „ Анфийлд ” даже и при занижени финансови условия в новия договор.

Освен от новия отбор на Кристиано Роналдо – Ал Насър, интерес към Фирмино има още от Атлетико Мадрид, Ювентус и Сао Пауло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР