Нападателят на Челси даде интервю за Висшата лига, в което

...
Нападателят на Челси даде интервю за Висшата лига, в което
Коментари Харесай

Пътят на Тами Ейбрахам по пътя на големите във Висшата лига

Нападателят на Челси даде изявление за Висшата лига, в което приказва за първите си крачки в професионалния футбол.

Бих желал да се върнем към самото начало. Кога за първи път ритна топка?

- Помня първия път, когато влязох в моя тим от Неделната лига. Майка ми сподели, че има един тим, където мога да отида и да играя. Първия път, когато отидох не знаех къде се намирам. Отидох единствено да ги виждам единствено по какъв начин упражняват. Помня, че на идната сесия се причислих към тях и нещата просто потеглиха.

През 2004, когато си на 7 години започваш с Челси. Това е почти, когато Дидие Дрогба се причисли. Помниш ли първия път, когато го срещна, когато приказва с него?

- Първият път, когато приказвах с него беше, когато се пробвах да вляза в академията. Обикаляхме и търсехме къде да отидем. Дидие Зрогба мина около нас с колата си и попита какъв е казусът. Майка ми му изясни, че не можем да се ориентираме, а той сподели да се качим в колата му и тойще ни закара. И по този начин и стана. Когато се събрах със съотборниците си им споделих, че ме е докарал Дидие Дрогба, само че никой не ми повярва, тъй че тази история остана единствено за мен и мама ".

Имаше ли различен случай, когато някои от тези звезди са те посрещали, правили са раговор с теб, нещо, което е останало в мозъка ти?

- Джон Тери беше пристигнал да гледа един наш мач. Помня по какъв начин един от съотборниците ми сподели: "Боже, Джон Тери ни гледа ". Оттам нататъка мислех, че всеки един искаше топката, с цел да покаже качествата си и това ми харесваше.

Цялото изявление с младата звезда на Челси можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР