Нападателят на бе избран за футболист №1 на месец ноември.

...
Нападателят на бе избран за футболист №1 на месец ноември.
Коментари Харесай

Тръгва ли си Али Соу от ЦСКА-София, ето какво отговри червенатазвезда

Нападателят на бе определен за футболист №1 на месец ноември. Той изпревари с един глас тарана на. Днес гамбиецът получи премията и по-късно разгласи, че бъдещето му ще стане ясно след последния мач против, който е в петък. Таранът добави, че би останл на " Армията " до края на сезона, в случай че алените завоюват купата.

“Щаслив съм от премията. Благодаря за премията на моите съотборници”, стартира Соу, след което отговори по следния метод дали срещата против Левски ще е последният му мач с екипа на алените.

“Не мога да кажа. След мача с Левски ще приказваме за моето бъдеще. Чувствам се благополучен. Това е значим мач и желая да съм съсредоточен.

Имам опция да съм концентриран и да давам повече от себе си. Радвам се, че се върнах тук, тъй като тук се усещам добре”, добави гамбиецът във връзка проваления му трансфер във Франция преди два месеца.

“Акрапович обръща внимание на всички. Треньорът е доста значим, всички сме щастливи с него. Вярвах в качествата на Акрапович още до момента в който бе в.

Мотивацията е висока. Това е дерби. Мачът е доста значим за ЦСКА. Това, че нашият противник има проблеми, не ни интересува. Няма да сме с ниска мотивация, тъй като би трябвало да спечелим непременно.

Разликата е от 15 точки, само че желаеме да продължим серията си от победи. Всяка гол е по-специален - носи страстта, възприятията. Гол против Левски ще донесе по-специална страст. Но всеки гол ми носи страст.

Имаме доста добър треньор. С него можем да спечелим шампионата. Бих останал тук да спечелим титлата”, добави Соу във връзка идния турнирен конфликт против Левски и дали ЦСКА-София може да завоюва купата през този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР