Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски отчита като грешка решението

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски отчита като грешка решението
Коментари Харесай

Левандовски обвини Хайнкес за слабата си пролет в ШЛ преди година

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски регистрира като неточност решението на Юп Хайнкес през предишния сезон да го остави отвън състава да някои срещи за да бъде в оптимална форма за значимите конфликти. “През предишния сезон няколко пъти получавах благоприятни условия да почивам в някои мачове, само че това не беше вярно, тъй като по този начин губех игрови темп ", разяснява Левандовски пред " Велт ам Зонтаг ".
Той стана неразпознаваем за решаващите конфликти напролет в Шампионската лига, след което влезе в спор с управлението и дори изиска да напусне. И въпреки всичко той остана в Байерн, а и сякаш няма желание да си потегля.
196
Robert Lewandowski has scored his 196th @Bundesliga_EN goal, surpassing Claudio Pizarro (195) to become the all-time foreign top scorer in Bundesliga history. pic.twitter.com/SmA9Qp7w7q
— FIFA.com (@FIFAcom) March 9, 2019
Полякът, който през лятото ще навърши 31 години, съобщи, че има сили да играе на високо равнище още най-малко пет сезона. " Чувствам се добре, мога да играя на топниво още 5-7 години. Байерн е един от най-големите клубове в света и няма доста други разновидности, където бих се чувствал по-добре. Бъдещето ми е обвързвано с Мюнхен”, добави Лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР