Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо коментира случващото се в местната

...
Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо коментира случващото се в местната
Коментари Харесай

Роналдо: Знаех, че идването ми в Саудитска Арабия ще отвори кутията на Пандора

Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо разяснява протичащото се в локалната лига в последните дни. Шампионът Ал-Ахли притегли някогашния му съотборник от Реал Мадрид Карим Бензема и халфа на Челси Нголо Канте. Очаква се и още съществени имена да дебаркират в арабската страна това лято. Според португалеца точно той е повода за всичко това, откакто през зимата реши да опита шанса си тук и по този начин " отвори кутията на Пандора ".

" Убеден съм, че Реал ще завоюва още доста пъти Шампионската лига. Знаех, че когато пристигнах в Саудитска Арабия, отворих кутията на Пандора. Карим Бензема също пристигна тук, а сигурно ще има и още доста други. До две или три години това ще е едно от най-важните шампионати в света. Нека всички звезди дойдат тук, няма да имат никакъв проблем ", съобщи Роналдо.

" Нека има по-голяма конкуренция. Когато шампионата е оспорвано, това въздейства добре и на пазара. Не изключвам един ден и аз да владея клуб. Мислил съм по този въпрос преди години и може би ще се случи ", сподели още португалецът.
 Официално: Бензема подписа с Ал-Итихад Официално: Бензема подписа с Ал-Итихад
Той разяснява и други свои вложения отвън футбола, както и още какъв брой време ще продължи да играе.

" Исках да имам бизнес, обвързван със здравето, по тази причина се насочих към водата. Отиваме на война и ще се борим, както постоянно. Понякога се случва да се събереш с хора, на които вярваш и да изградите тактика. Обсъждаме позитивите и негативите. Мисля за вложения и в клиники за присаждане на коса, тъй като това е нещо, което въздейства на самочувствието на хорага... Винаги съм бил много съдбоносен и експерт. Здравето не е всичко, само че без него нищо друго няма значение. Остават ми още две-три години във футбола и би трябвало да мисля за бъдещето ", сподели още нападателят.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР