Наоми Осака се оказа най-критикуваният тенисист в социалните мрежи и

...
Наоми Осака се оказа най-критикуваният тенисист в социалните мрежи и
Коментари Харесай

Наоми Осака – най-критикуваният тенисист в Twitter за 2021


Наоми Осака се оказа най-критикуваният тенисист в обществените мрежи и в частност в Twitter.

През 2021-а японката е получила 32415 отрицателни туита, излиза наяве от проучване по тематиката на Pickwise. Повечето критикуващи Осака известия са във връзка на отдръпването ѝ от Ролан Гарос. По това време някогашната №1 разгласи, че страда от меланхолия и отхвърли да извършва медийните си отговорности. След като това докара до санкция и опасност от премахване от шампионата, японката реши сама да напусне конкуренцията.

На второ място в класацията за най-мразени тенисисти е Серина Уилямс с 18118 отрицателни туита. №3 е Анди Мъри с 11732.

В топ 10 попадат и „ Големите трима “. Сред тях най-вече рецензия е получил международният №1 Новак Джокович с 8439 отрицателни туита. Разбира се, става дума за 2021-а, тъй че тук не попадат събитията от абсурда с депортирането му от Австралия. За тях сърбинът е получил още 15793 неприятни туита.

Роджър Федерер е считан за най-обичания тенисист, само че и той не е застрахован от отрицателни известия. Те са били 4281 през 2021-а като огромната част идват след загубата му на Уимбълдън и новината, че няма да играе повече през годината. Рафа Надал е осми с 3588 отрицателни коментара за себе си.
 Twitter - Most abused tennis players on twitter ( men and women) | Mens Tennis Forums
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР