Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в битка за

...
Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в битка за
Коментари Харесай

Мис България си тръгва от Фермата предсрочно

Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в борба за привилегия, се завърна в „ Канатица “ с шина на крайници

Експертът в битката с финансовите измами Георги Стоянов е първият изнемощял мъж от деветия сезон на „ Фермата: Нишката на живота “.

Преди него от предаването по bTV си потеглиха три дами - поп фолк певицата Неделина Цанева, писателката Цветина Иванова и софтуерния инженер Моника Пепеланова. Така, единствено за месец, с фантазията да стигнат до финала се разделиха четирима участници. Георги беше отхвърлен след гласоподаване на „ Елбетица “, което се организира директно след елиминационния екипен двубой. В борбите на Арената участникът не сподели задоволително умелост и устойчивост, и съотборниците му се разделиха с него с претекста, че желаят да запазят зеления отбор мощен. Въпреки че всеобщо дадоха вота си против Георги, те се сбогуваха с него със сълзи на очи. Самият той също не скри страстите си

„ Щастлив съм, тъй като тук се срещнах с неповторими хора и сътворих другарства. За мен това е същинската победа. Преди да бъдем съперници и противници, дано да бъдем хора “, сподели риалити героят преди да се отдръпна от надпреварата за 100 000 лв..

Георги се би на Арената един до друг със сервитьора Андрей Стефанов и дизайнера Сергей Панайотов от „ Елбетица “. В най-оспорвания двубой досега техни противници бяха земеделецът Кенан Асил, притежателят на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров от „ Канатица “. В края на конфликта разликата сред спечелилия и победения беше единствено една точка.

Междувременно Мис България Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в борба за привилегия, се завърна в „ Канатица “ с шина на крайници. Рентгенова фотография сподели, че няма строшаване. Очаква още един обзор, след който ще стане ясно тъкмо какво е положението й и дали ще може да продължи пълноценно присъединяване в предаването. Hotnews.bg разбра, че " Мис България " напуща предварително предаването и е доста разочарова от това.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР