Нанасянето на дезодорант против изпотяване е част от сутрешната хигиена,

...
Нанасянето на дезодорант против изпотяване е част от сутрешната хигиена,
Коментари Харесай

Правилният начин за нанасянето на дезодорант против изпотяване е...

Нанасянето на дезодорант срещу изпотяване е част от утринната хигиена, само че евентуално в никакъв случай не сте се чудили, дали го вършиме верния метод. Д-р Даун Харпър разкрива най-хубавия метод да приложите антиперспирант, кога и в какъв размер.

Антиперспирантите за разлика от дезодорантите работят по този начин, че блокират потните жлези и с това понижават потенето и вземат решение казуса с неприятната миризма. Това се случва с помощта на химикалите в антиперспирантите като алуминиеви соли, само че някои проучвания са потвърдили, че тези съставки могат да бъдат нездравословни за човешкото здраве.

И това е забавно - Кои фитопрепарати вредят? - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Ако антиперспирантът е част от вашата грижа и хигиена, добре е да знаете по какъв начин да го употребявате вярно и в какви количества. Добрата вест е, че в действителност можете да го употребявате доста по-рядко, в сравнение с си мислите.

" Качествено средство срещу изпотяване е задоволително да се нанесе два пъти седмично и непрекъснато ще бъде дейно ", споделя доктор Харпър и прибавя, че антиперспирантите е най-добре да нанасяте вечер, а не заран, защото множеството от нас вършат.

" Преди да приложите антиперспиранта, кожата би трябвало да е изцяло суха. Също по този начин, най-добре е да нанасяте вечер преди лягане, за да попият съставките в порите през нощта. Ако заран имате следи от антиперспирант под мишниците, свободно измийте с вода и сапун ", поучава Харпър и разкрива в количество би трябвало да нанасяте срещу изпотяване.

" Просто плъзнете два хода нагоре и два хода надолу и сте подготвени ", споделя лекарят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР