Проф. Лъчезар Аврамов е учен от БАН и изследовател. Предлагаме

...
Проф. Лъчезар Аврамов е учен от БАН и изследовател. Предлагаме
Коментари Харесай

Проф. Аврамов: Озонотерапията и високите дози витамин C са радикално лечение на коронавирус

Проф. Лъчезар Аврамов е академик от Българска академия на науките и откривател. Предлагаме ви забавен и обширен диалог с него за разпространяването на ковид у нас, аргументите за смъртността от него и съществуването на дейно лекуване на инфекцията.

Проф. Лъчезар Аврамов е началник на Лабораторията „ Биофотоника” в Института по електроника на Българска академия на науките. Има над 30-годишен опит в научните проучвания за взаимоотношението на лазерното излъчване с биологични структури. Основател е на ново за България научно направление „ Биомедицинска фотоника”.

Основател и шеф е на първото в България частно високотехнологично сдружение „ ОПТЕЛЛА “ ООД (1990 г.), притежател на премията на МОН „ Питагор” за най-успешна компания в региона на проучванията и тяхното приложение, 2009 година Основател и шеф е на Медицински център „ Интегративна медицина”, който е с най-хубави резултати в страната при лекуването на онкологични болести.

Проф. Аврамов е единственият академик от Източна Европа, номиниран за Наградата за извънредно високи научни достижения на Европейски Съюз – „ Descartes” през 2004 година за проучвания, свързани с диагностиката на онкологични болести.

Ръководител е на разработка на ново потомство лазерни медицински системи, част, от които са клинично изпитани и внедрени в здравната мрежа на страната. Проведени са няколко хиляди интервенции и лечения на пациенти, страдащи от десетки типове болести с доста добър клиничен резултат.

- Проф. Аврамов, подали сте сигнал до основния прокурор против дейностите на НОЩ по време на пандемията. Какви са претекстовете ви?

- Мотивите ми са следните. Съществува чл.326 от Наказателния кодекс, който доста ясно разказва дейностите, които водят до суматоха измежду популацията и основават конюнктура за всеобща гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР