Хороскоп за деня – 28 април 2024, неделя Овен Жените днес

...
Хороскоп за деня – 28 април 2024, неделя Овен
Жените днес
Коментари Харесай

Приятни изненади в любовта за Козирога, а Рибите, да не флиртуват!

Хороскоп за деня – 28 април 2024, неделя

Овен
Жените през днешния ден могат да си разрешат да опитват в кухнята, а мъжете да внимават, в случай че им се постанова да карат! Дамите може да изненадат сътрудниците си с готвене на екзотично ядене по задгранична рецепта. При работа с режещи принадлежности обаче внимавайте!

Телец
Този ден ще се окаже много плодотворен. Вероятно ще съумеете да реализирате и най-дръзките си хрумвания. Удава ви се елементарно усвояването на познания, а общуването става прелестно и мечтано. Ако някой ви е ядосан, потърсете амнистия! Помолят ли ви за нещо, не отхвърляйте!

Близнаци
Мечтаете да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от живота, само че за ваше страдание това няма да се получи през днешния ден, тъй като още от сутринта околните ще ви натоварят с задължения. Можете да се заемете с ремонт или с разчистване вкъщи. 

Рак
Ще се наложи на положите оптимални старания, с цел да запазите душевното си равновесие.  Бъдете подготвени за удари под кръста! С интриги не се занимавайте, а на провокации не отговаряйте! Расте рискът от вирусно заболяване, ограничете оптимално контактите!

Лъв
Голяма е заплахата от контузии. Бъдете деликатни с ръцете, не ги натоварвайте! По-добре е  вечерта да си останете в къщи и да не ходите на никое място. Голяма е заплахата да се поддадете на неприятно въздействие. Желателно е да отидете на черква и да се помолите. Уязвима е нервната система.

Дева
В този ден може би ще бъдете прелестно сюрпризирани, ще се случи нещо, което може да промени живота ви. Пазете се от пияни и нападателни хора! В този ден не се опитвайте да изпитвате верността и търпението на тези, които обичате! Не е уместно време за любовни самопризнания.

Везни 
Бъдете деликатни с новите хрумвания и проекти! Сега сте елементарно раними. Решението, което може да вземете, евентуално ще се окаже неверно. Затова оставете самодейността на хората, които ви обичат! Внимателно си помислете, в случай че ви изненадат с някакво предложение!

Скорпион
По-добре не споделяйте проектите си, тъй като няма да получите поддръжка от околните си! Не се и надявайте да проявят схващане, в случай че решите да им говорите за това, което ви тежи на душата! Само ще си загубите времето. Затова пък може да опитате нови пози и полови техники. 

Стрелец
Възможно е джобовете ви през днешния ден да се изпълнят с пари, а в любовта ви чакат нови открития. Промяната несъмнено ще ви се отрази добре. Връзките, зародили на този ден, ще са постоянни и може да се стигне даже до брак. Семейните да отделят повече внимание на децата си!

Козирог
Ще се радвате на позитивно въздействие от звездите. Възползвайте се от опцията да привлечете съидейници и доброволци за идеята си или да получите спомагателна поддръжка и финансиране за реализация на нов план! Възможни са приятни изненади в любовта. 

Водолей
Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. В този ден елементарно може да станете жертва на измамници или самият вие да се заблудите и да извършите ужасна неточност. Сега сте податлив да идеализирате. Това е една от аргументите да не стартирате нова връзка. 

Риби
Бъдете с нараснало внимание, каквото и да вършиме! Не е желателно да флиртувате, а в случай че се запознаете с някой (някоя) в този ден, продължението няма да е прелестно. Ще ви е мъчно да се освободите от въздействието на този човек. Възможно е да сънувате през нощта кошмари.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР