Наложи се веднъж и да се местим, след като бомба

...
Наложи се веднъж и да се местим, след като бомба
Коментари Харесай

Бомба избухна на 200м от кораба Рожен в Израел. Четирима моряци се завърнаха у нас

Наложи се един път и да се местим, откакто бомба избухна на 200 метра от нас. Това сподели пред Нова телевизия помощник-капитанът на кораба „ Рожен ” Стойчо Ангелов, минути след завръщането си на родна земя.
Той и още трима моряци от „ Рожен “ кацнаха на летище „ София “ към час след среднощ.
Ангелов показа, че на 7 октомври, към 6:30 часа сутринта видял първия черен пушек от Газа.
Той сподели още, че на борда на плавателния съд са останали общо 17 души – 12 българи и петима украинци. „ Рожен ” към този момент бил на половина разтоварен, само че се чака да напусне рисковата акватория най-рано след седмица. Затова се наложи и евакуацията на част от екипажа.
Благополучното завръщане на родна земя на четиримата моряци стана факт след серия от премеждия за част от екипажа на плавателния съд, който към момента се намира в израелското пристанище „ Ашдод ”, наоколо до бойните дейности.
В сряда по здрач механически проблем стана причина самолетът с българите на борда да се върне назад в Тел Авив, 30 минути след началото на полета. За NOVA от Министерството на превоза оповестиха, че сънародниците ни незабавно са били трансферирани на различен полет, който кацна в София към 00:50 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР