Наказателният съд в германския град Мюнхен, провинция Бавария, постанови, че

...
Наказателният съд в германския град Мюнхен, провинция Бавария, постанови, че
Коментари Харесай

Обявиха мъж, убил човек и ранил трима с нож край Мюнхен, за невменяем

Наказателният съд в немския град Мюнхен, провинция Бавария, постанови, че мъжът, умъртвил през май 2016 година с нож един човек и ранил трима, не е в положение да дава отговор за дейностите си и го остави в психиатрията, съобщи Агенция Франс Прес.

Според съда 28-годишният Паул Х., за който в началото се смяташе, че може да е ислямист, страда от биполярно разстройство, а сега на действието е показал и признаци на неуравновесеност.
 
Един погубен и трима ранени при нахлуване с нож на жп гара до Мюнхен

Нападателят - незает дърводелец - намушка с нож един човек в междуградски трен, различен на перона и още двама на изхода на гара Графинг, покрай Мюнхен. Един от ранените, 56-годишен мъж, умря от раните си.
 
Пред следователите Паул Х. признал, че е крещял " Аллах е популярен " на арабски и " Неверници, би трябвало да умрете " по време на нападението, тъй че в началото се предполагаше, че претекстовете му може да са ислямистки.
 
Поведението му по време на разпитите обаче породило подозрение и полицията и прокуратурата бързо изключиха хипотезата за тероризъм. По тематиката Въоръжен с мачете мъж рани трима души в лондонското метро Подозират в тероризъм мъж, разкрил огън във трен за Париж
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР