Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да

...
Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия

" Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление, никой не може да поставя бюджета и парите на хората на назад във времето поради персоналните си властови упоритости.

Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и про-европейско държавно управление час по-скоро. Имаме потребност от устойчиво Народно заседание с дълъг живот ", написа през днешния ден във Facebook съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който изрази поддръжка за оповестения за довечера митинг пред президентството под наслов " България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО! ".

Той заяви още, че се връща ден по-рано от форума GLOBSEC в Братислава.


Депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер изчете в това време през днешния ден от парламентарната естрада декларация, в която насочи рецензии към президента Румен Радев след процедурата по връчване на втория мандат, по време на която президентът съобщи, че мандатът е " дискредитиран ".

" Г-н президент, член 1 на Конституцията гласи, че България е република с парламентарно ръководство. Припомняме ви, че законите на страната би трябвало да се съблюдават по писмен знак, само че и по дух ", съобщи от своя страна през днешния ден от парламентарната естрада депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер, представен от БГНЕС.

Даниел Лорер съобщи, че постоянно държавно управление е належащо и прикани гласоподавателите на " Продължаваме промяната " и ГЕРБ-СДС да одобряват това мъчно решение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР