"Надявам се съвсем скоро да имаме обща литургия в България

...
"Надявам се съвсем скоро да имаме обща литургия в България
Коментари Харесай

Зоран Заев се надява скоро да има обща литургия в България и Македония

"Надявам се напълно скоро да имаме обща литургия в България и Македония, това също е метод взаимно да се поддържаме ", сподели македонският министър председател Зоран Заев на конференция с водачите на страните от Западните Балкани в границите на Инвестиционния конгрес, проведен от Европейската банка за възобновяване и развиване в Лондон в отговор на въпрос ще поддържа ли взаимно съслужение по отношение на 1000-годишнината от основаването на Охридската епископия.

„ В рамките на Договора за добросъседство сред България и Македония сме се споразумели, че с най-голяма наслада ще поддържаме всички общи дейности за задълбочаване на съдействието и като страна, и като държавно управление “, уточни той, съобщи кореспондент на novini.bg.

„ Вложили сме доста старания в увеличението на енергийния ни потенциал. Има нарастване от 35% към този момент. Едното от тези решение беше да си партнираме с България, с цел да можем да задоволим потребностите си. Правим и още стъпки и се надяваме да имаме и бъдещи благоприятни условия “, сподели още македонският министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР