Руската държавна телевизия направи интервю с жена, за която твърди,

...
Руската държавна телевизия направи интервю с жена, за която твърди,
Коментари Харесай

Руска медия взе интервю от жена, за която твърди, че е майка на Сергей Скрипал

Руската държавна телевизия направи изявление с жена, за която твърди, че е майката на отровения във Англия някогашен съветски шпионин Сергей Скрипал, съобщи АП.

Наскоро Скрипал бе изписан от болничното заведение повече от два месеца откакто беше токсичен с нервнопаралитично вещество. Неговата щерка Юлия, която също беше отровена, беше изписана предишния месец. Двамата Скрипал са отведени на незнайно място и не са се появявали обществено.

Руският Първи канал през вчерашния ден излъчи изявление с жена, която съгласно малкия екран е майката на Сергей Скрипал. Жената сподели, че не е разговаряла със сина си, откогато той е бил приет в болница и прикани английските управляващи да разрешат на Скрипал да й се обади. "Не съм виждала сина си от 14 години. Искам да се срещна с него, желая да го прегърна мощно близо до сърцето си ", сподели дамата в изявлението, до момента в който бършеше сълзите си. "Аз съм на 90 и не съставлявам заплаха за никого ", уточни дамата. Нито английските управляващи, нито единственият прочут роднина на семейство Скрипал в Русия са споменавали до момента, че майката на Сергей Скрипал е жива.

Сергей Скрипал е някогашен офицер от съветското разузнаване, който през 2004 година е задържан и наказан за шпионаж в интерес на Англия. През 2010 година отива в Обединеното кралство след замяна на пленници. Преди да бъде токсичен, води спокоен и спокоен живот в британския град Солсбъри на 145 км югозападно от Лондон.

Жената, за която се твърди, че е майката на Скрипал, съобщи, че по-рано всяка седмица разговаряла със сина си по телефона. Тя прикани английските управляващи да й разрешат да приказва с него и да разрешат на племенницата на Сергей Скрипал - Виктория, която към този момент получи отвод за виза за Обединеното кралство, да го посети във Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР