Надявам се с комисията да постигнем пълна прозрачност и съдебната

...
Надявам се с комисията да постигнем пълна прозрачност и съдебната
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Делян Пеевски: Надявам съдебната система да бъде осветлена

Надявам се с комисията да реализираме цялостна бистрота и правосъдната система да бъде осветлена. Това ми е желанието, с цел да няма закъснение по каузи и да има такива хора.  Това съобщи Делян Пеевски – ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Не съм бил непосредствен с Нотариуса

„ Споразумението е безусловно ясно, където написа, че учен Денков става учебен министър. Имаме един извънредно сполучлив външен министър. Както господин Денков може да бъде един прелестен учебен министър. Според мен в името на България всички ще правят отстъпка, както е записано. Движение за права и свободи няма да взе участие на равнище министри, за.-министри ”, добави Пеевски.

 

напомня, че с единогласие и единствено един глас „ срещу “ Народното събрание реши да сътвори „ Временна комисия за инспекция на обстоятелства и условия по отношение на съществуването на нерегламентирано въздействие в правосъдната система и обязаност на представители на правосъдната власт, несъвместими със стандартите за самостоятелност и професионална нравственос “. Тя ще изследва активността на така наречен „ група към Мартин Божанов-нотариуса “.

Комисията е от 17 народни представители на симетричен принцип – петима от ГЕРБ-СДС, четирима – „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ), трима – „ Възраждане “, трима – Движение за права и свободи, един – „ Българска социалистическа партия за България “ и един от „ ИТН “.  Анкетната комисия ще се избира за период от 3 месеца.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР