”Надявам се думата председателство да се запомни позитивно, защото ще

...
”Надявам се думата председателство да се запомни позитивно, защото ще
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Вотът не е проява на добър вкус, a пиар кампания

”Надявам се думата председателство да се запомни положително, тъй като ще я повтаряме мног постоянно. Нека бъдем запомнени като Балконско председателство. Вотът на съмнение не е демонстрация на добър усет, наподобява повече на пиар акция. В този случай вота се прави против вота с изчезнали претекстове, бих го нерекла кьорфишек ".

Това съобщи министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова в ефира на Канал 3.

"Корупция има освен в България. Това е феномен към който никой не е намерил вярната рецепта. Всички сме призовани да се борим с нея ", съобщи министър Павлова.

"Рано или късно истината излиза. В годините обратно тогава ГЕРБ не беше на власт и не съществуваше. Опитваме и има какво още да създадем. Вярвам, че сме в вярната посока ", добави тя.



"ДПС не одобряват съдружния сътрудник, само че въпреки всичко всяка партия има право да показва мнението си. Ахмед Доган даде оценка, че няма опция на ръководещата партия. Те имат отрицателна оценка за съдружния сътрудник, само че политиките ни съответстват. Либералите дават своята поддръжка. Не мога обаче да приема до дъно тяхната позиция. Ние сме проевропейско държавно управление ", разяснява тя настояването на Движение за права и свободи за ремонт на ръководещата коалиция и програмен кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР