ДЕНВЪР (AP) — Един от тримата тийнейджъри, обвинени в убийството

...
ДЕНВЪР (AP) — Един от тримата тийнейджъри, обвинени в убийството
Коментари Харесай

1 от 3-ма тийнейджъри, обвинени в убийството на жена от Колорадо, докато са хвърляли камъни по колите, се признават за виновен

ДЕНВЪР (AP) — Един от тримата младежи, упрекнати в убийството на 20-годишна жена, до момента в който са хвърляли огромни камъни по прекосяване коли в Колорадо се призна за отговорен в петък по понижени обвинявания според съглашение за признание на виновността, споделиха прокурорите. обвинявания в ликвидиране първа степен при гибелта на Алекса Бартел. Това може да включва приучване да свидетелства против Никълъс „ Мич “ Карол-Чик или Джоузеф Кьониг, сподели Брайона Ботрайт, представител на окръжния прокурор Алексис Кинг.

Карол-Чик и Кьониг се признаха за почтени.

Kwak се призна за отговорен в нахлуване от първа степен за гибелта на Бартел на 19 април 2023 година, като призна, че е работил по метод, който основава сериозен риск от гибел, споделиха от офиса на Краля. Той също по този начин се призна за отговорен за нахлуване от втора степен и опит за нахлуване от втора степен в случаите на камъни, които съгласно прокурорите са били хвърлени от камиона на триото по-рано тази нощ. Други трима души са ранени.

В подмяна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР