Надявам се, че все още има време колеги от ИТН

...
Надявам се, че все още има време колеги от ИТН
Коментари Харесай

Явор Божанков: Този срам не може и няма да бъде изтрит никога, за Слави Трифонов може би е късно

" Надявам се, че към момента има време сътрудници от Има Такъв Народ и други парламентарни групи - да осмислят момента. Защото техните решения през днешния ден ще имат последици освен за тях, само че и за техните деца. Този позор не може и няма да бъде заличен в никакъв случай. За Слави Трифонов може би е късно. Недоумявам по какъв начин човек като него – след всички години на триумф в персонален и професионален проект, че бъде запомнен с едно нещо, наречено предателство”, това съобщи пред NOVA депутатът от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Явор Божанков.

По думите му сега Слави Трифонов трасира законодателния път, по който мафията ще се завърне във властта:

„ Защото Трифонов беше претрупан с очакванията на десетки хиляди протестиращи. Това държавно управление е резултат от тези митинги. Дойдохме с един явен мандат – да свалим ГЕРБ и техния модел от власт”.

Божанков разяснява и митинга в поддръжка на Никола Минчев пред Народно заседание:

„ Хората се събраха напълно непринудено. Честно казано, бяхме малко обезверени. До през вчерашния ден, когато тази гражданска сила се разсъни. Когато хората пристигнаха и ни поддържаха. Надявам се да не го създадат единствено един път, а всеки ден”.

И добави:

„ Надявам се, че към момента има време - Тошко и неговите народни представители, да осмислят какво предизвикват на страната си и каква страна заемат и по какъв начин ще бъдат запомнени от историята, в случай че не вземат вярното решение. А те към момента имат време да го направят”.

„ Фокусирани сме напълно да запазим държавното управление и да приемем бюджета. Защото и фамилиите, и възрастните хора са под голям напън и те желаят актуализация незабавно. Тя е нужна и тя би трябвало да се случи веднага”, акцентира той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР