Надя Иванова и Баненкин се появиха заедно на театрална премиера

...
Надя Иванова и Баненкин се появиха заедно на театрална премиера
Коментари Харесай

Надя от Елит смени Боби Комсийски с актьор

Надя Иванова и Баненкин се появиха дружно на театрална премиера предходната седмица, видя кореспондент на „ Уикенд”. Те изглеждаха изключително близки, а на лицето на хубавицата грееше необятна усмивка, до момента в който държеше на разположение своя изтънчен джентълмен. Двамата седнаха един до различен и продължиха да си приказват безшумно досега, в който в салона влезе позната на артиста, която беше пристигнала на премиерата сама. Той учтиво я предложения да седне от другата му страна, а Надя в първия миг нямаше нищо срещу.

Мнението й обаче внезапно се промени, когато Баненкин стартира многолюден диалог с новодошлата и изцяло не помни наличието на своята публична придружителка. Той обърна тил на някогашната манекенка, стартира да се майтапи и да се смее на шегите на своята нова компания, а Надя не знаеше какво да прави, до момента в който представлението стартира. Изражението на лицето й внезапно се промени, изначало показваше елементарна досада, няколко минути по-късно обаче тя мина в прям яд и засегнатост от пренебрежението на мъжа до нея. Тя по този начин и не направи опит да се намеси в диалога, той пък от своя страна не се постара да я приобщи към тематиката, която обсъждаше със своята инцидентно срещната позната. Въпреки всичко Надя се въздържа от подиуми и Баненкин по този начин и не разбра, че я е ядосал. Не е ясно обаче какво е станало, откакто са си тръгнали от премиерата.

Напоследък двамата честа са засичани дружно. Това дава мотив на клюкарите да шушукат, че може би Баненкин е новото попълнение в листата с мъже на хубавото Наде. Наскоро хубавицата се завърна към актьорската специалност, която от години не нейно главно занятие. Участва в представлението „ Скъпо съкровище” на Влади Въргала. Злите езици шушукат, че несъмнено се надява с Бененкин до себе си да получи още функции.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР