Страхотен, грандиозен скандал се разрази снощи, по време на финала

...
Страхотен, грандиозен скандал се разрази снощи, по време на финала
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Този СКРИЙНШОТ доказва измамата в победата на Неделя Щонова в "Денсинг старс"!

Страхотен, величествен скандал се развихри нощес, по време на финала на " Денсинг старс ", когато за огромните спечелили бяха оповестени Неделя Щонова и Атанас Месечков. Не единствено публиката скочи като ужилена, само че журито също явно не беше според с измисления избор, както и доста от известните лица, изказали се в мрежата.

Д-р Щонова подвигна купата за успеха, която съгласно всички, принадлежи на Дара. Дара и сътрудникът й направиха чудеса на дансинга, само че бяха жестоко афектирани от крайния резултат. Натали Трифонова също беше по-добра от Щонова, само че това е обособена тематика.

В скрийншота, който виждате, на екрана на предаването за малко излезе това - действителната информация от гласуването и... както сами виждате, Дара и Джими са сложени на първото място. В зрителския избор, както и във вота на журито преди.

Как внезапно стана по този начин, че всичко внезапно се обърна и Неделя Щонова се яви победител?! Да, несъмнено, то е ясно. Ясно е, че успеха й носи повече реклами на Би Ти Ви в нейното гледано предаване, ясно е, че Щонова е дълготраен кадър на малкия екран, само че просто не беше почтено и това е всеобщото мнение, стига да се разровите малко из нета.

Не чакаме обаче от нея, нито от Месечков, да поправят тази неправда и да върнат купата на Дара и Джими.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дара Неделя Щонова Атанас Месечков Денсинг старс Натали Трифонова Дара и Джими
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР