Днес в районния съд в столицата се гледаше делото за

...
Днес в районния съд в столицата се гледаше делото за
Коментари Харесай

В СЪДА: Ваня Щерева "закла" Диана Димитрова публично!

Днес в районния съд в столицата се гледаше делото за засегнатост и клюка, които Диана Димитрова нанесе на Юлиан Вергов. Самият Вергов не присъстваше на съвещанието, само че там беше неговата колежка и вярна другарка Ваня Щерева.

Всъщност Юли заведе желае против Димитрова в мига, в който обвиняванията й против него за побой паднаха, бяха отхвърлени заради липса на доказателства, а тя, все пак, написа дълъг статус в нета, цялостен с обиди към него.

Това напомни и посредством скрийншот през днешния ден на магистратите и Ваня Щерева, която потвърди, че Диана Димитрова е нарекла оправдания от съда Юлиан Вергов " урод ", " рецидивист " и човек с " психологични отклонения ".

" Извинете, само че това нещо го чете цяла България. Тези думи опетниха името на Вергов, който от самото начало, до момента в който траеше процесът против него, резервира безмълвие. Той не си разреши нито един коментар, какво остава за обидна дума към обвинителката му, а тя, откакто магистратите се произнесоха, продължи да наскърбява и атакува ", сподели в залата Ваня Щерева.

Диана Димитрова отхвърли показания към този стадий и може би ще ги даде на идващото съвещание, което ще е през юли. Тя обаче съобщи отвън залата, че евентуално ще бъде наказана.

" Губя религия в справедливостта в тази страна. Не единствено насилникът ми бе оправдан, само че в този момент несъмнено и аз ще бъда изкарана отговорна ", сподели актрисата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Юлиан Вергов Диана Димитрова Ваня Щерева съд магистрати дело
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР