Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Синсинати ежегодно е последната

...
Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Синсинати ежегодно е последната
Коментари Харесай

Синсинати: Миналогодишният шампион няма да вземе участие, Тийм също се отказа

Надпреварата от сериите " Мастърс 1000 " в Синсинати годишно е последната спирка за огромна част от топ играчите преди началото на Откритото състезание на Съединени американски щати и обичайно събира стабилен брой представители на елита на международния мъжки тенис. През сегашния сезон обаче шампионатът в щата Охайо ще бъде лишен от наличието на Александър Зверев и Доминик Тийм, които през 2020 година играха край на US Open, само че в този момент са възпрепятствани поради травми.

Саша, който подвигна трофея в Синсинати през предходната година, няма да може да пази купата си, защото към момента не се е възстановил от травмата, която получи в дуела си на Ролан Гарос против Рафаел Надал. Припомняме, че тогава германецът огъна глезена си и напусна корта в инвалидна количка, а след нужните проучвания стана ясно, че е раздрал връзки в глезена и ще бъде отвън игра за неустановен интервал от време. Добрите вести са, че Зверев към този момент организира тренировки както във фитнеса, по този начин и на корта, само че към момента не е ясно дали ще вземе присъединяване в идното Открито състезание на Съединени американски щати.

От своя страна, Доминик Тийм също бе заставен да се отдръпна от събитието в Синсинати, повода за което е зараза на дихателните пътища. Това значи, че австриецът ще се включи единствено в един шампионат преди старта на US Open, като това ще бъде започващата на 20 август конкуренция в Уинстън Сейлъм.

Offizieller Grund für Cincinnati Absage von - eine atemwegsinfektion

Winston-Salem als nächstes Turnier am Plan vor den
— Dieter Derdak (@elditre)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР