Надежда Вишева е майка на 7-годшен син, която заяви, че

...
Надежда Вишева е майка на 7-годшен син, която заяви, че
Коментари Харесай

Надежда от Ергенът с доста провокативни снимки

Надежда Вишева е майка на 7-годшен наследник, която съобщи, че влиза в сантименталното риалити " Ергенът “, с цел да търси споделената обич. Тя беше измежду първите дами, които съумяха да създадат мощно усещане на Алек.

Участничката по специалност е HR експерт, старае се да балансира и времето с дребното си момченце, като дружно играят видеоигри. Освен това тя има и други занимания като това да рисува. Надежда основава лична страница, в която разгласява забавните картини, които сама рисува.

Наскоро тя отваря и салон за хубост, в който дамите, които се вълнуват от грижа за себе си, да посещават.

На една от първите си фотоси в Instagram, Надежда напълно не наподобява на себе си. Тя е нарисувала маска на лицето си, евентуално заради тематиката на някое прати или събитие.

На различен кадър в профила й се вижда, че Надежда има татуировки и даже е снимала миг от изработката на една от тях. Там тя е с очна линия за грим, която мощно участва на съвсем всички фрагменти в профила й.

" Небе, цялостно със звезди..., само че ти към момента гледаш в тези очи “, написа тя на една от своите фотоси, която е селфи.

Надежда и синът й са си правили коледна фотосесия, на която и двамата носят еленски рога. " Любовта е, когато верният желае да те удари в главата и по-късно да те целуне “, това написа тя на същата фотография.

" Но уви, в случай че той не се осмелява, да сграбчи тръните, в никакъв случай не трябва, да жадува и за розата “, написа Надежда на една от последните си фотоси, на която се вижда и красива цикламена роза, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР