Надавах едно ухо какви са посланията от страна на Продължаваме

...
Надавах едно ухо какви са посланията от страна на Продължаваме
Коментари Харесай

Надавах едно ухо на ПП, ще ги следя много внимателно, закани се Дончев |

Надавах едно ухо какви са посланията от страна на „ Продължаваме промяната “, поисквам им 4-годишен мандат. Все отново с този размах за битка с корупцията и събиране на повече бюджетни доходи, ще има повече пари за два тунела, или три - през Стара планина, пет моста и две атомагистрали.

Това съобщи някогашният вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев в интервю за бТВ. Той насочи и " другарски съвет " към Кирил Петков и Асен Василев: " Хубаво е в ръководството да се влезе с презумпцията, че Конституцията и законите важат за всички, даже за тези, които са сертифицирано честни ".

" От тях чакам една автомагистрала Хемус и един мост да се случат първата година и ще ги проследявам доста точно. Ние не сме го създали, тъй като тунел на километър и половина мъчно се пробива за година с всички съпътстващи мероприятия. "

По думите на Дончев машинното гласоподаване в огромната си част е било въведено по време на ръководството на ГЕРБ и никой от тях не е желал да всява подозрение в изборния развой.

Той смята, че поддръжката за ГЕРБ остава сходна с тази на предишните избори и че при " партиите на смяната " не се следи агресия, а преливане на гласове:

" Тук в България имаме 4-5 партии, които не е ясно защо се борят и единствената им цел е да ни изчегъртат. Що принадлежности за изчегъртване са се счупвали в нас през годините. И все пак резултатът ни не е доста по-различен от предишните избори. "

Според Томислав Дончев нито партия в Народно събрание не трябва да бъде изолирана от процеса на договаряния, тъй като по този начин се " зачертават цели публични групи ".

" Качеството на едно ръководство зависи от това какъв брой е мощна опозицията, в случай че това е ролята, която ни е отредена, ще я вършим по най-хубавия метод ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР