Надали всички жени около теб те радват безумно. Даже е

...
Надали всички жени около теб те радват безумно. Даже е
Коментари Харесай

Кажи НЕ на тези жени

Надали всички дами към теб те радват безумно. Даже е надалеч по-възможно доста от тях да те вбесяват по един или различен метод. Защо? Как? Кои? Виж по-долу.

Шумни
Няма по какъв начин да не познаваш такава жена - приказва мощно, смее се мощно и въобще държи всички да я чуват. Само след 10 минути с нея главата ти кънти. А си намерения по какъв начин ще звучи в леглото - не, няма да ти е крепко, ще се побъркаш и единствено ще чакаш да заспи.

Кифли
Тя приказва за маникюрчета, кремчета, гримчета, дрешки, магазинчета, кафенца, салатки, фрешчета, причесчици и всички е умалително! Дали не те побърква това, а? Дани не те?

Наперени
Не единствено, че знае всичко, а и държи да ти го демонстрира непрестанно. Прочела е 2-3 книги в живота си, само че изяснява по какъв начин е побъркана по четенето. Ходела на опера през вечер. Другите вечери е на спектакъл. Ползва единствено еди-каква си козметика. Маниерничи непрестанно и ти се желае да я биеш по главата със личната чанта за 1200 лева



Ревниви
Ако ти е гадже, доста си се прецакал. Но даже да не е, отново е извънредно жалко да наблюдаваш по какъв начин някаква жена се държи с приятеля си, следи дали и коя заглежда, ревизира му телефона и въобще го държи под чехъл. Може да прави подиуми, да реве, да крещи, да се тръшка и даже да посегне да го удари. Не се майтапим. Пази се от такива.

Тъпи
" Е, какво като чувам чалга, това си е същинска българска музика! ", декларира гордо тя. Не чете, гледа тези псевдокомични излъчвания по родните малките екрани и е болна почитателка на всички вероятни риалитита. Гордее се, че в никакъв случай не е гледала Discovery Channel, само че, виж, телевизия с денонощен поп-фолк - това към този момент е прелестно.



Скучни
Тя няма занимания, няма другари, съгласява се с всеки, безмълвна е, в никакъв случай не отстоява мнение. Всъщност не е грозна, само че не впечатлява с осанка. Отговаря едносрично. Ако я питаш къде желае да я заведеш, ще каже " Където ти искаш ". Така ще отговори и при избор на храна. И на филм.

Обсебващи
Искаш ли да имаш жена, която да е непрекъснато с теб? Ще те пита не може ли да пристигна на мъжката ви колекция. Ще желае да пристигна с теб на бар. Ще упорства да ходите дружно до магазина. Най-добре е и да се къпете дружно. Когато отиваш до тоалетната, те пита къде отиваш. Иска да знае къде си постоянно, само че не толкоз от ревнивост, а тъй като просто няма собствен живот. И по тази причина желае да скапе твоя!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР