Съжаляваме, че започваме с такава новина но: жената до теб

...
Съжаляваме, че започваме с такава новина но: жената до теб
Коментари Харесай

Тя ще ти изневери?

Съжаляваме, че започваме с такава вест само че: дамата до теб ще ти изневери. Откъде знаем ли? Много просто: всички дами изневеряват. Но има още по-сигурен метод: в случай че специалността ти е една от следните изброени, тъй като дамите най-често изневеряват на мъже, занимаващи се професионални със следните действия. Текстът е основан на резултатите от анонимно допитване измежду дами сред 19 и 49 години във Англия.

Счетоводител
Точно по този начин - хората, които са царе на сметките и се занимават с цифри и доста пари, очевидно не са доста забавни на множеството дами. Запитаните дами настояват, че постоянно насъбраната отмалялост след дълъг работен ден се трансформира в скучно държание към дамите и неособени умения в леглото. Ето за какво доста дами вземат решение да им изневеряват и то редовно.

Преподавател (в учебно заведение или ВУЗ)
Случни или не, множеството преподаватели са умни и са мъже на разсъдъка, а не на физическото (освен в случай че не са учители по физическо възпотание, нали). Според отговорите от запитването, дамите ги дефинират като хора със " занемарени фигури, ниска персонална хигиена и без усет ".

Фелдшер
" Това са мъже, които са желали да бъдат лекари, само че не са се постарали задоволително " - това е всеобщото мнение на запитаните дами. Надали фелдшерите заслужават сходно отношение, само че доста дами очевидно вземат решение, че един подобен мъж не им е и няма да им е задоволителен.

Продавач в магазин
Цял ден " Добър ден? " с въпросителна интонация. Магазинът отваря доста рано и постоянно затваря късно. Продавачът няма персонално време, няма време за себе си, няма време и за дамата до себе си. Ето за какво тя го пренебрегва и взема решение (поне временно) да избере някой различен пред него.

Безработен
Безработният мъж няма по какъв начин да е полов магнит за никоя жена. Той не разполага с финансови средства, не може да обезпечи разкош, не може да я води на попуярни и скъпи места, не може да купува скъпи движимости. И най-важното (според отговорите) - безработният мъж няма самочувствието на мощен и съумял мъж, а това е лбимото на дамите. На финала ти издаваме, че дамите харесват подплатеното самочувствие - най-малко по този начин настояват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР