Ходенето на кино си е социален ритуал. Приятно е, дори

...
Ходенето на кино си е социален ритуал. Приятно е, дори
Коментари Харесай

киНАИСТИНА ЛИ?!

Ходенето на кино си е обществен обред. Приятно е, даже самичък да отидеш. Номерът е да си изкараш добре, само че пък и да не пречи на никой различен. А разпоредбите за това са доста елементарни.

Физиология
Човекът е човек и за това спор няма. Не е най-хубавата концепция обаче да демонстрираш физиологични звуци тъкмо в киносалона, когато лампите са изгаснали. А и преди този момент. Изобщо.

Телефон
Всички притежатели на звънящи телефони по време на кино лентата те нервират, нали? Не бъди измежду техните притежатели. Просто мини на осцилация, а най-добре - даже без нея. Позвънявания, sms-и, известия в обществените мрежи - можеш да минеш без тях за 2 часа, довери ни се.



Разговор
Ако отиваш на кино, не си там, с цел да водиш значим диалог с някого до теб. Може би ти звучи необичайно, само че извънредно доста хора просто организират в действителност значими за тях диалози точно в киносалона, като беснеят, когато ти заслужено им правиш забележка

Обсъждане
" Ама сигурна ли си, че тоя не умъртви оня, дето простреля другия? " ; " Еее, по какъв начин може в този момент - тази не му ли се пада щерка! " ; " Спри, урод, баба ти те закле да не го трансформираш в охлюв! " - всички тези другояче толкоз стилни възклицания и мотиви за диалог не са изключително проветствани и обожавани в киносалона, да знаеш.



Шум
Отваряне на 18 найлонови торбички, пукане на балончета от дъвка, чанти с шумни клипси и велкро, кашляне (ясно е, че не го искаш, само че нервира всички околни) - това също не е изключително крепко.

Храна
Какво е киното без пуканки, нали? А мляскането? Хрупането на ядки? Бонбоните? Това много пречи на всички останали. Не си отишъл на кино, с цел да се ядеш. Спокойно! Всичко ще е наред, единствено да не прекаляваш!

Реакция
Това може би трябваше да е преди всичко, само че карай. Няма по какъв начин да се хилиш извънредно мощно като глупак, да крещиш от смут и да викаш за помощ, когато е кофти миг. Наистина е от първостепенна значимост да не пречиш на останалите фенове да гледат умерено кино лентата. Ако го правиш, няма да си прелестен никому, ще те наскърбяват грозно, а и все ще се откри някой голям пич, който безусловно да те изнесе от салона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР